Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka mnie wkurwiła

Polecane posty

Gość gość

Wyobraźcie Sobie, że macie w szkole koleżankę z którą zawsze wracacie do domu bo idziecie tą samą drogą znacie się już od podstawówki lubicie się ona i ty jesteście zboczeni. Aktualnie mam 18 lat koleżanka też znamy się jak łyse konie jak wracamy razem nie raz jej pytalem czy zrobiła by mi loda bo mi się po prostu chce czasem się zgodzi czasem też nie robila mi już go ogromną ilość razy. Ale przejdźmy do sedna czm jestem wkurzony na matkę jak wiecie zawsze wstaję sie rano do szkoły, akurat dziś wybralem sobie ten dzień na lodzik, a więc poszedlem się odlać do WC, i jak zawsze aby nie było przykrego zapachu na penisie to zaczynam go sobie myć, mydło, woda i powtorka mydło woda dokladnie i dlugo, a tu nagle moja super mamusia sobie wchodzi do WC...i ja stoję z spodniami opuszczonymi aż po kostki i myję sobie jaja, a ona oj przepraszam, a ja na calą mordę "no ja pi3rdolę" poczułem się głupio, ale mam na to wyyebane, najlepsze jest to, że ona zamiast zamknąć drzwi to jeszcze ku.rwa sobie wszedla wzięla co chciała i jeszcze wzrokiem przemierzyła mojego penisa...wychodzac jeszcze raz powiedziala przepraszam i znowu spojrzala na mojego penisa...nie jest mi wstyd, bo szczerze ja to pi3rdolę nawet jeżeli mnie zapyta "czm to robiłem" to powiem otwarcie "dziś koleżanka miala mi ssać pałę" i tak jej powiem jeżeli zapyta, a poza tym ja zawsze myję dupę po wyproznieniu i myję penisa po szczaniu o ile jestem w domu. Co sądzicie o tej sytuacji, dużo osob by się załamało, żeby ktoś ich zobaczył jak myją intymne miejsce, ale nie ja...chodzi o to, że jak ona mogła przemierzyć penisa wzrokiem i to dwa razy powinna zakryć oczy i w ogóle nie wchodzić, a ta jeszcze a wezmę to i to zobaczę jeszcze raz na pisiorka mojego synka i spadam, przepraszam syneczku. No to jest śmieszne. Ciekawe jak ona się teraz czuje jak myślicie ?

Gość gość
lel...ja bym się przebiegł nago po calym domu przy wszystkich, a żeby tylko mieć taką koleżanką jak Ty, też mam 18 lat. Codziennie lodzik po szkole..ja pi3rdolę toż to nawet do szkoły chce się chodzić. A co myśli twoja mama o tym ? hmm jest jej głupi bym napisał, ale skoro 2 razy przemierzyła wzrokiem penisa i co najlepsze sobie weszła jak gdyby nigdy nic. nie wiem co o tym sądzić, ale wielkie zazdro koleżanki :)

Gość gość
Przestań upośledzony zj***e sam ze sobą pisać.

Gość gość
jak mam przestać sam ze sobą pisać ? Dałnie zj3bany mam tylko dzis ten temat poyebie, wiec nigdzie nie pisze ...co za niedoy****i ludzie tu siedzą.

Gość gość
@gość 19:41, tu nie ma co oceniać przychlaście.. @gość 19:44 To znajdź sie nad odwagę i zapytaj koleżanki w klasie jakiejś ktora cie jako tako lubi czy zrobila by ci loda.