Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję że moje życie zakończy się samobójstwem

Polecane posty

Gość gość
23,03 az strach pomyśleć co te biedne dziecko będzie musiało znosić,,,nie mówię że nie powinnaś być matka, ale podejrzewam że swoje frustracje będziesz świadomie lub nie przenosic na dziecko, nie jesteś szczęśliwa to jak chcesz wychować szczęśliwe dziecko, w nastoletnim wieku zbuntuje sie przeciw tobie i dopiero bedzie problem

Gość gość
Ja też jestem inna od reszty i dlatego ciągle dostaję po d***e. Faceci się mnie obawiają, wolą mniej skomplikowane panny.

Gość gość
zajmij sie swoimi k****ami i niedorobionymi plastusiowymi dzieciorami

Gość gość
Mam 33 lata i moje życie dawno powinno się skończyć. Nie wiem autorko jaki los Cię spotkał, ale mnie też życie przyniosło wiele dramatycznych wydarzeń. Była wielka miłość, ślub i kilka miesięcy szczęścia. Pijany kierowca wjechał na chodnik, mąż zginął na miejscu. Ja w 3 miesiącu ciąży, stres powodował, że ciąża była dla mnie błogosławieństwem i przekleństwem. Urodziłam przedwcześnie córkę, niestety ciężko chorą, przez ponad 8 miesięcy przebywała w szpitalu, a ja razem z nią. Dzisiaj córeczka ma 4 lata, jej serduszko czeka na operację, ja załamana, ale jestem dobrej myśli, wiem, że trafiła pod dobrą opiekę. 2 lata temu wyjechałam za granicę, zostawiłam rodzinę, przyjaciół, znajomych. Wyjechałam do kraju, który moim dziadkom zgotował pobyt w obozach, a teraz całym sercem angażuje się w uzyskaniu zdrowia córeczki. I nigdy samobójcze myśli mnie nawiedzały

Gość gość
a ja już mam dość swojej nerwicy. moge tylko udawac zdrowie. nerwica czy depresja czy schizofrenia czy jakiekolwiek choroby sa traktowane w kategoriach urojen - nie prawdziwej choroby, tylko czyjegos wymyslu. co innego miec kulawa noge. osoba z problemami psychicznymi ma sie tylko dostosowac, a wtedy dozna cudownego uzdrowienia, bedzie w koncu normalna. wszystko, co uslysze, przezywam miesiacami czy tego chce czy nie, to do mnie wraca - czyjas zlosc noca i nie moge spac, czyjes slowa w ciagu dnia sa pred oczami. a ludzie nie sa zbyt bystrzy czy empatyczni i debilizmow jest dosyc. trudno sie od tego odseparowac, a jeszcze pozniej sie obwiniam, ze do tego dopuszczam. nie mam przyjaciol, moje zycie nie ma sensu i na dodatek nie jest samodzielne, bo samodzielne byloby na granicy przezycia. mimo ze jest to moje zycie, mowiac to mam wyobrazenie, jakby to byly bzdury. moze to przez ta wmowiona normalnosc.

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gośćTAKA JA
Witam. Szczerze współczuję .Mam 40 lat jak na swój wiek przezyłam wiele traun aż sama się dziwię że jeszcze żyję ,istnieję . -pijanstwo ojca 20 lat mego zycia - nie miałam za co się wyprowadzić po szkole którą skonczyłam straszne bezrobocie -w wieku 20 lat miłosc mego życia porazka ,ciąża zagrożona.Urodził się syn - radość mego życia. Mąż mnie zdradzał ,wypierał siĘ ,brak pieniędzy .... Dwukrotna powódż ,nikt nie pomógł ,gmina parę złotych Dziś jestem chora guz na tarczycy i nerwica depresja załamanie dalej brak pracy,i lat pracy.Pomógł mi BÓg .Wierzę w Boga ..Wstaję na nogi dzięki Bogu jest coraz lepiej.Mimo braku wszystkiego trudno uwierzyć jestem szczęśliwa .Bóg jest wielki zanoście do niego wszystko i uwielbiajcie go .Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
Trzeba sie zglosic do psychiatry. Najlepiej bezposrednio prywatnie - wizyta okolo 100zl ale wartosc zycia jest duzo wieksza. Mam 26 lat i tez tak mialam. Pare razy w ciagu ostatnich 4 lat. Dziecinstwo tez mialam zjeb... Teraz tez nie jest kolorowo ale jakos patrze na to z dystansem po 2 wizytach u psychiatry. Trzeba dac sobie pomoc bo sami sobie nie pomozemy.

Gość gość
A ja czuję, że moje życie zakończy się śmiercią ;(

Gość gość
A to niespodzianka, a czym ma się skończyć, wniebowstąpieniem?

Gość gość
nie myśl o tym, ja ciebie chętnie pocieszę dobrym słowem i powiem ci co warto w życiu czynić a czego nie warto . Wyjaśnię ci wszystkie tajemnice tego świata i powiem jak osiągnąć szczęście osobiste tylko zostań i nie odchodź . Tu na ziemi prędzej rozwiążesz swe problemy.