Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lampa do mieszkania

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jaki sklep z nowoczesnymi lampami polecacie?

Gość MagdalenaAsek
Hej. Ja mogę z czystym sumieniem polecić Ci http://lampydomowe.pl/ - kupiłam tam żyrandol i jesteśmy strasznie zadowoleni. Super kontakt ze sprzedającym oraz bogata oferta :) Każdy znajdzie lampę, która fajnie się wkomponuje do mieszkania :)

Gość mari32
Sklep internetowy A-T www.oswietlenie-atat.pl - mają bardzo przystępne ceny i bardzo duży wybór lamp :)

Gość metafinka
zadbaj też o dobre światło, ja wszędzie zainwestowałam w żarówki ledowe activjeta o naturalnej barwie światła bo tak nie męczą wzroku.

Gość gość
Ja swoje oprawy kupowałam w https://230volt.pl/. Tak naprawdę to wszytsko zależy od tego, czego szukasz. U mnie wybór był prosy, bo mam mieszkaniu urządzone w bardzo prostym stylu i wystraczyły mi tylko kolorowe kable i oprawy.

Gość brumkaa
to prawda ledy są bardzo praktyczne w mieszkaniu, ja mam już wszędzie ledy activjeta, są dużo bardziej praktyczne niż zwykłe żarówki, poza tym dają lepsze światło, nie męczą tak oczu.

mega nowoczesne i na prawde bardzo ładne , sa na lumenpro .pl chociażby od producenta cleoni , w dodatku sa w przystępnych cenach .

Gość meralinka
pomyśle też o dobrym świetle przy którym oczy nie będą się tak męczyć, ja mam ledy active jeta o naturalnej barwie światła, są naprawdę super dla oczu.

Gość Okkisz
Lampę zakupiłam na Lumenpro - bardzo fajny wybór, chyba w każdym stylu! az ciężko się zdecydować.

Gość gredzinka
wybierz sobie też odpowiednie oświetlenie do tej lampy bo to podstawa, jak nie chcesz sobie psuć oczu.

Gość fregatta
moim zdaniem najważniejsze, żeby zainwestować w odpowiednie oświetlenie, ja kupuję ledy active jeta, mają naturalną barwę światła a do tego są bardzo wytrzymałe, nie muszę ich co chwila wymieniać tak jak zwykłych żarówek.

Gość gość
Ciężko mi powiedzieć , bo robiłam zakupy tylko w jednym ale byłam zadowolona, a mianowicie mlamp.pl. Mają tam różne lampy, nie tylko nowoczesne. Warto sprawdzić w wolnej chwili.