Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Toms89

Razem zle ale bez siebie jeszcze gorzej

Polecane posty

Jestem facetem ale chciałbym znac opinie kobiet .Jestem z dziewczyną w związku od 3 lat ,miedzy nami jest ok 7 lat róznicy ja 27 ona 20, od pewnego czasu zaczeło psuc sie miedzy nami ,odnieslismy wrazenie ze chyba się róznimy i brakuje w naszym związku spełnienia, ja nie potrafie się czasami wykazac przez to, a ona naciska mówiąc ze rzadko kiedy kupuje jej jakies małe prezenty czy róze,co nie oznacza ze nie kupuje jej wcale i ze słabo okazuje jej to ze ją kocham i ze mało zazdrosny jestem.Ona czasem wybucha nerwami na mnie jak cos zasugeruje i jest w brew jej woli,ona lubi remonty lubi troche w budowlance cos zrobic ,gdy mamy cos robic razem nie mozemy dojsc czasem do porozumienia i budzi sie kłótnia.Jak jest przez jakis czas dobrze to potrafimy pokłócic się o byle głupote.Ona uwaza ze trace pieniądze na durne rzeczy a jej nie potrafie nic kupic i ze jej wyliczam.Nawet na 5 min do kolegi pojechałem ,a pózniej sie wygadałem i nie powiedziałem i zrodzil sie problem ,wychodzi na to ze powinienem jej mówic o wszystkim nawet jesli kupie sobie drobna rzecz do mojego hobby.Kupiłem mieszkanie w blokach takie małe kawalerke spotkałem sie z krytyką z jej strony,nigdy nie mielismy okazji zamieszkac razem zresztą ona mamusi nie zostawi bo ma siostre z porazeniem mózgowym, brakuje iskry w naszym związku ,czy ja jestem winowajcą tego wszystkiego,mielismy się juz rozejsc ale wygląda na to ze bez siebie jeszcze gorzej moze to przyzwyczajenie rutyna???

Gość gość
czy to wszystko jedna osoba pisze? tak z ciekawości pytam