Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

izotek

Polecane posty

Gość gość

Witam. Lekarz przed izotekiem kazał mi jeść miesiąc tabletki anty. Wiadome ze po tabletkach anty sie polepsza skora a po odstawieniu pogarsza. Czy w takim razie jak po tym braniu tych tabletek anty okaże się ze sie polepszyło to nie przepisze tego izoteku? Bo chodzę do dermatologa bo pogorszyło sie po odstawieniu tabletek anty i wróciłam tylko do nich z powodu tych tabletek, a nie chce ich zas jeść na marne.. Co o tym myślicie? Dermatolog uzna ze sie polepszyło wiec nie przepisze zas odstawie i zas będzie wysyp? Ktoś cos wie?

Gość gośćAnna
hej ratuję ! bo miałam bardzo podobną sytuację....Powiem tak branie tabletek anty na trądzik czy tam różnego rodzaju pryszcze rozwaliło mi hormony( nie mówię że jestem anty na tabletki antykoncepcyjne- ale lekarz mi 5 razy zmieniał tabletki bo nie działały akurat na mój trądzik bez żadnych badań hormonalnych, zamiast zbadać hormony i dobrać odpowiednie tabletki, to nie łatwiej było mi rozwalić hormony, dzięki niemu mam mega problemy z libido włosami itd....;/ ) chciałam żeby mi przepisał izotek, nie bo za bardzo szkodliwy, poszłam do rodzinnego uslyszałam to samo, poszłam do PRYWATNEGO to samo wydalam 150zł na wizyte nie raczył mi przepisać...wkurzyłam sie i zaczęłam pytać wśród znajomych ktoś mi polecił stronkę doping-online.com zapytałam się o dostępność przez maila bo nie widziałam tam izoteku ani żadnych zamienników w cenniku okazało się że jest dostępny i zamówilam (ostrzegam mało nie dałam - izotek jest mega drogim lekiem w aptece a jak kupujesz u kogoś to jasne że jest jakaś tzw. marża i do niego nie jest refundowany z resztą możesz w necie np. na doz.pl sprawdzić)nie wiedziałam za bardzo jak stosować więc kolega który mi polecił stronkę powiedział mi jak brać bo on już stosował ( w zasadzie stosowanie okazało się takie samo jak na ulotce, tylko że nie zapomnij przy izoteku brać tabletek oslonowych na wątrobę bo to dość mocny lek) , właśnie kończę 4 miesiąc kuracji... cera bajka, nigdy nie miałam tak gładkiej buźki, początki są najgorsze bo wywali Ci cały ten "syf" podskórny by zacząć go leczyć... lekarze niestety nie chcą tego przepisywać...;/ a jest mega skutecznym lekiem, nie truj się antykoncepcją bo jak przestaniesz brać to syfki wrócą... a sugerując się po moim znajomym efekty po izoteku sa długotrwałe...mam nadzieję że coś tam udało mi sie pomóc buźka ;)

Gość gość
Tzw trochę nie na temat... Przy izoteku trzeba brać anty. I lekarz CHCE mi przepisać izotek tylko ze po tabletkach anty sie poprawia..wiec nie wiem czy nie będzie tak ze po tabletkach anty mi sie skora poprawi i lekarz powie ze jednak nie przepisze bo jest lepiej odstawie tabletki i zas wysyp będzie..