Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj w trakcie zakupow bylam swiadkiem takiej sytuacji

Polecane posty

Gość gość

Stoje w kolejce w piekarni. Przede mna dwie mlode kobiety z nadwaga. Poprosily dwie kostki ciasta i jedna do drugiej mowi: a mezowie mysla ze jestesmy na silowni ha ha ha. Faktycznie obie w legginsach i adidasach. Az mnie korcilo by im pojechac, ale dalam sobie spokoj. Tragedia.

Gość gość
A świstak siedzi... ;)

Gość gość
A kierowca autobusu wstał i zaczął klaskać

Gość gość
Pracuje w cukierni i takie sytuacje sa na porzadnku dziennym, najwiecej ciasta kupuja osoby grubsze taka jest prawda i czeso sie smieja, zeby dac im cos na wynos zeby po drodze mogli zjesc. Pozniej narzekaja, ze dieta na nie nie dziala i nie moga schudnac.

Gość gość
Rozne prowo tu pisalam ale to akurat prawda. Dziec***ewnie w szkole lub przedszkolu to hulaj dusza. Dlatego nie wierze w te historie z ktorych wynika ze 90procent kobiet jest otyla przez choroby

Gość gość
No dobrze ale co z tego? Napisz jeszcze że ludzie w piekarni krzyczeli i płakali.

Gość gość
no ale co im chcialas powiedziec? co cie to obchodzi waga innych osob?

Gość gość
Do rzeźni z nimi:classic_cool:

Gość gość
Niech sie nie boją, mężowie głupi nie są i dymają zgrabne lale na boku:D

Gość gość
No i ? Niektórzy maja tarczyce (tak jak ja) i nie moga sobie pozwolic na slodycze Przynajmniej laski maja wyebane

Gość gość
Mam już dość ludzi. Wszędzie dookoła tylko wtykanie nosa w cudze sprawy, obgadywanie i ocenianie. Zajmij się kobieto sobą i swoim grubym/chudym tyłkiem.

Gość gość
"No i ? Niektórzy maja tarczyce (tak jak ja) i nie moga sobie pozwolic na slodycze Przynajmniej laski maja wyebane" Zobacz a ja bylam swiecie przekonana ze kazdy ma tarczyce chyba ze zostala mu usunieta. Nie wiedzialam ze jak sie ja ma to nie wolno jesc slodyczy. Dobrze maja ci po usunieciu,maja wyebane.

Gość gość
Hehehehe nie no rzeczywiscie jesli hormony tarczycy sa nie wyregulowane jest mega ciezko schudnac ale wtedy mozna je wyregulowac i odrazu wziac sie za cwiczenia i diete ale sukcesywnie. Ostry start moze nas zniechecic, a nawet przegrzac miesnia. Cukier to punkt pierwszy do eliminacji. Wiem ze to trudne ale naprawde sie oplaca i nie nie jestem zwolenniczka ciala wysportowanego wyrzezbionego idealnie bo nie kazdy ma fo tego predyspozycje ale aby wygladac zdrowo