Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dowartościowanie się

Polecane posty

Gość gość

Hej, Mam taki problem, nie problem. Mianowicie moja dziewczyna miała dużo więcej partnerów niż ja. Ona jest moją drugą dziewczyną z którą uprswialem seks, ja natomiast jestem jej 7 facetem. Jakoś nieszczegolnie mnie to boli, ale czasami w jej oczach widzę 'xxx lepiej *****l'. Z resztą sama mi zarzuciła że 'mam za mała różnorodność '. Starałem się dowiedzieć o co chodzi i mi powiedziała że lepiej byłoby dla naszego związku gdybym miał więcej dziewczyn. Może jestem za słaby w łóżku dla niej. Jestem trochę w kropce bo ze swoją pierwszą dziewczyną byłem aż 5 lat, no i sobie poszła z innym :(. Co myślicie aby pójść na prostytutki aby się doszkolic? (Tak wiem to jest zdrada, ale dla dobra związku)

Gość gość
dla dobra związku możesz iść ale dla swojego dobra polecam z nią skończyć bo dobrze w głowie to ona nie ma...

Gość gość
Daj spokój, po co się zadajesz z taką lafiryndą, która popuszcza szpary każdemu. Wiadomo, że musi mieć zryty beret. Ty chcesz normalnego, stałego związku, byłeś 5 lat a chciałeś dłużej, tylko ona odeszła. Znajdź sobie jakąś normalną kobietę, która też chce być długo razem, a nie laskę z takim przebiegiem.

Gość gość
to ze miała partnerów nie znaczy ze jest puszczalska ale głupio podchodzi do sprawy,chcesz zdradzać tylko po to zeby być dobrym w te klocki?to po co ci związek?

Gość gość
sama powinna mówić czego chce i oczekuje od ciebie ,co jej sie nie podoba a nie wyjezdzać z głupimi tekstami,to niech szuka *****cza z duzym przebiegiem