Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę oddać psa! Buldoga Francskiego

Polecane posty

Gość gość

bo mi szczy po kanapach i fotelach. Za nic w świecie nie idzie go oduczyć, żeby sikał na dworze albo chociaż na podłodze. Wraca ze spaceru, wskakuje na kanapę i leje. Nie mam już siły prać non stop łóżek i foteli. Poza tym pies jest zdrowy i zadbany. Czy przyjmą go w schronisku?

jesteś bardziej tępa od psa, że nie umiesz nauczyć go takiej prostej rzeczy jak lanie na dworze? współczuję psu takiej pańci ech...

Gość gość
Ewa a może go chcesz? Jak nie jesteś tępa tak jak ja to go przecież bez problemu nauczysz, bo ja ani treser nie potrafiliśmy.

Gość gość
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość gość
kochance żonatego ewie33333 wydaje się że wszystko jest tak proste jak roochańsko :D

Gość gość
v o o v | y | \ q /

Gość gość
Nie ma chętnych na szczającego po kanapach pięknego buldoga francuskiego z rodowodem?

Gość gość
Piesek jest ładny, potężny, rudy z czarną maską i intensywnie leje do łóżka od samego początku. Chyba hodowca mu wpoił takie zasady od wczesnego okresu szczenięcego.

Gość gość
Masz dom czy mieszkanie?

Gość gość
Mieszkanie ale na parterze mieszkam i pies po każdym przebudzeniu jest na worze. Chodzi wącha, kupę zrobi ale leje tylko w domu na łóżku albo na fotelach.

Gość gość
Może kup mu przepaskę dla psów ze wstawką na mocz?

Gość gość
Próbowałam już zakładać pampersa, ale ściąga.

Gość gość Gosia
Buldożki francuskie inteligencją nie grzeszą na ogół, ale żeby aż tak? Znam trochę tych psów i raczej nie paskudzą w domu, jeden posadził kloca w tramwaju ze strachu, ktoś się skarżył na psim forum i to tyle. Głupie żarty i prowokacje dla hejterek już dzisiaj były ☺