Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od żony nie odejde

Polecane posty

Gość gość

Jak facet mówi już na wstępie naszego związku, że od żony nie odejdzie to jest szansa, że jednak zmieni zdanie jeśli będzie nam razem ze sobą dobrze rowniez w sensie psychicznym? Spodobało mi się to,ze od razu się przyznał, że nie chce brać rozwodu i nie kręcił. Poprzedni partner zwodzil mnie przez 6 lat, obiecując malzenstwo (kawaler). Ten jest 8nny, nie każdy żonaty obiecuje złote góry. Miał ktoś podobnie?

Gość gość
no i po choooy prowokujesz? chociaż i tak ci się uda, zaraz się kwoki zlecą do ziarna

Gość gość
Jaką trzeba być desperatką, żeby zadowalać się związkiem z żonatym facetem?

Gość gość
Nie jestem desperatka. Miłość nie wybiera. Wolałabym wolnego, ale co zrobi jak się nie ma wyboru. Szkoda, że nie poznaliśmy się wcześniej.

Gość gość
tak a on cię bardzo kocha :D on ma cię tylko do jednego

Gość Pani Chaosu
Dla mnie jesteś dziwką, ze zabierasz sie za żonatych. uczucie uczuciem, ale pomyśl też o tym, czy nie budujesz twojego szczęścia kosztem innych.

Gość gość
a nie mówiłem :D już się nabierają

Gość gość
ja nie rozumiem bab które naskakują na kochanki żonatych to mężczyźni są winni bo to oni mają żony i to oni zdradzają oczywiście jeśli kochanka sama ma męża to co innego niektóre kobiety są zwyczajnie naiwne i zakochane lub głupie i chcą odbić faceta drugiej ale to nie ich wina że mąż zdradza żonę

Gość gość
Nie jestem dziwką. Jestem pewna, że gdyby nie to, że mają czwórkę dzieci to już dawno kopnął by tą swoją żoneczkę w zadek. ;)

Gość Pani Chaosu
To po jakiego grzyba z nią jest.... Miałam podobną sytuację w rodzinie. Mój kuzyn miał 4 dzieci z taką siksą. Nie byli zbyt bogaci - jej nawet po jakimś czasie sie w główce poprzewracało, bo ubzdurała sobie ze ona to wielka pani z inteligenckiego domu, a mój kuzyn to zwykły robol. Rozwiedli się. czasem lepiej sobie darować... ps buduje teraz dom i chce w nim zamieszkać razem z tą czwórką całą. Niech sie zastanowi czy taki związek ma sens.

Gość gość
Despertka:-) Brać się za faceta z czwórką dzieci. To wolnych facetów bez zobowiązań już dla Ciebie zabrakło? Dziewczyno obudź się, po co Ci taki balast? Miłość przminie a kula i nogi zostanie... Miłość miłością ale w życiu trzeba też kierować się rozsądkiem.