Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karma jednak powraca

Polecane posty

Gość gość

Moja "znajoma" od zawsze krytykowała i wysmiewala się z innych, zwłaszcza niskie osoby, mnie samą nazywała kurduplem a chłopaków którzy mieli mniej niż 180cm nazywala krasnalami, od karłów wyzywala wszystkie dziewczyny które miały mniej niż 150, i chłopak mających mniej niż 170cm. 4 lata temu urodziła córkę która jest karłowata, przeżyć tego nie mogła a teraz robi wszystko żeby córka w przyszłości nie miała kompleksów z powodu wzrostu. Karma powraca

Gość gość
zbieg okoliczności...

Gość gość
Karma, nie karma, to tylko zbieg okoliczności. Jak byłam na koloniach dawno temu, ugryzł mnie jakiś owad i spuchło. Dzieci się śmiały, a na drugi dzień ugryzło tego, co się najbardziej śmiał. Chyba nie za karę, tylko przypadkiem. Idę raz z kumplem ulicą, ślisko jest, chodnik też śliski, no to mnie zarzuciło, kilka razy nawet, a kumpel ma bekę, że ja się zabiję. Za chwilę on kręc***iruety jakieś, dziwne pozy i gleba. To co, karma wraca, pokarało od razu

Gość gość
No, ja też tak myślę, dlatego napisałam te głupoty o owadzie i wpadaniu w poślizg

Gość gość
Jaka karma ? Karma jest dla psów. Jak zwymiotuje to karma powraca :D Innej karmy nie. Niby karmy to zwiedzenie złego. Głupi sie nabierze. Tak, sama byłam głupia i się tez nabrałam kiedyś na te pseudo duchowe gadki x Prawda jest taka, że est Bóg. I kiedy nie idzie się Jego ścieżkami to można sobie samemu guza nabić. I to bardzo boleśnie nabić guza, czasem wiele razy z własnej głupoty. Tak jak kiedyś i ja. Dlatego w życiu nie przypadków. x Mój jeden znajomy w szkole średniej nie raz do kolegów mówił: ty downie I po latach dowiedziałam sie, że jemu urodziło się dziecko z downem. Dlatego uważam, że nie ma w życiu przypadków. Kto sieje wiatr, zbiera burze...

Gość gość
Każdy ma swoją prawdę, choćby taką związaną z istnieniem boga i zależy którego. Nie wszyscy wierzą w tego samego. Jak będziesz niegrzeczna to zostaniesz gzem po śmierci, albo cię podepczą słonie. Wkurzysz buddystę to ci to załatwi, na bank. Pierdnij, a smród powróci do ciebie ☺

Gość gość
jak też się stało, powrócił