Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uwierzycie widziałem gościa brzydala z ładna kobietą SZOK!

Polecane posty

Gość gość

rzadko spotykane pewnie panienka się przejechała na modelach haha i zaczeła zauważać przecietnych i brzydkich.

Gość gość
1. Może on jest brzydki tylko dla ciebie/ może ona ma taki gust/ może jest w jej typie mimo , że brzydki 2. może jest bogaty/zaradny/przebojowy 3. może ma z******ty charakter ja niedawno poznałam chłopaka niższego ode mnie, grubszego, w ogóle nie w moim typie, ale jak poznałam jego charakter, intelekt, opiekuńczość to mi się spodobał :)

Gość gość
gość dziś 1. Miał szczeke do przodu 2. nie sądze jak biedak wyglądał 3. nie wiem też mam z******ty charakter idealny i co? jestem sam i nigdy w związku nie byłem Mnie nawet jak poznają zachwycają ale jak widzą, że nie jestem modelem to zrywają kontakt

Gość gość
to byl robotnik do wysprzatania piwnicy na zime na ziemniaki :-P

Gość gość1234789
ja się spotykam z brzydkim chłopakiem, pracuje fizycznie, nie ma prawa jazdy, jest młodszy ode mnie. W zasadzie wszyscy się dziwią że się z nim spotykam, a dla mnie on jest idealny pod każdym względem :)

Gość gość
i strasznie miał krzywe zęby oczekujecie modela a nie przekreślacie takich gości z krzywymi zębami obłuda!

Gość gość
Dobra a jak zwykły przeciętny facet obiera za swoją wybranke paszkwila najprzebrzydliwszego to co to oznacza ?

Gość gość
gość1234789 dziś Farciarz bo ja od 4 lat cackam się z wyglądem i dalej im mało myślę o przeróżnych zabiegach itp.

Gość gość
być może ten''brzydal'' nie spędza dni na forum dla degeneratów i bezrobotnych tylko działa zapraszając i chodząc wokół znajomych kobiet i tak sobie wychodził dziewczynę.

Gość gość1234789
gość dziś a może po prostu masz c*****y charakter ? Może w tej kwestii powinieneś coś zmienić. Bo to co piszesz że tylko wygląd się liczy to g****o prawda jest, najważniejszy jest charakter bo wygląd i tak się zmieni, a charakter zostanie

Gość gość
18:57 dokłaadnie. co to za facet co nie dość ,ze siedzi na forum dla kobiet to jeszcze w kolko zakłada te głupie tematy o modelach :O masz chłopie zero zainteresowań, dlatego żadna cie nie chce, jesteś zwyczajnie nudny, nawet jakbys był piękny to żadna rozsadna laska by cie nie chciała tylko jakas glupia

Gość gość
Koles na bank jej placi albo ona jest slepa. Nie oszukujmy sie dla kobiet wyglad to nr jeden

Gość gość
gość dziś Mam z******ty charakter wręcz idealny! tak mówią kobiety ale ze względu braku wyglądu modela nie chcą mnie. Mówią na co mi przecietny? Heloł!