Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stałam się zmina..

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś byłam ciepłą uczuciową osobą,martwiłam się o moją rodzinę (mamę, tatę,siostrę) bylam taka kochana, lubilam robic mamie niespodzianki jak male dziecko. Odkad mama poznala swojego chlopaka (bardzo fajny gosc) stalam sie jakas taka zimna dla wszystkich. Mieszkalam z mama po rozwodzie moich rodziców i gdy nagle pojawił sie ktos inny doszlam do wniosku,ze mama nie potrzebuje mojego ciepła,więc zaczęłam zachowywać się po prostu okropnie. Zaczęłam pyskować,wdawać się z nia w dyskusje itp.Chciałabym znowu być taką ciepłą osobą... Wlaściwie to mysle tylko o sobie. Nienawidze tego...Mam 16 lat.

Gość gość
Poczułaś się niepotrzebna, co nie znaczy, że jesteś niepotrzebna. Z drugiej strony na pewno brakuje Ci czegoś ze strony rodziców czy w danym momencie mamy i w taki sposób się to przejawia. Możesz zmienić swoje nastawienie, co nie znaczy, że dalej nie będziesz tego potrzebować i że to od niej dostaniesz. Innymi słowy wpłynęła na Ciebie sytuacja zw. z życiem osobistym mamy i rozwodem rodziców. Przy czym w przypadku rodziny to życie nigdy nie jest do końca osobiste, bo wpływa na wzajemne relacje.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź! Ale jak mam to zrobić? :/

Gość Zuzanna Amelia ææ
Napisz cos o tej swojej mamie.