Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

smiesza mnie laski co leca na frajerow

Polecane posty

Hehe dzisiaj gralem w pubie z przyjaciolmi angielskimi i sie na mnie patrzyly laski a one z chlopami i za chwile zaslanialy mnie zeby na mnie nie patrzyly buahah.

Gość gość
Sam jesteś frajerem schizolu

Mi laska do szczescia niepotrzebna jak frajerom twojwgo pokroju. :D HAHAHA MAM DZIEWCZYNE JESTEM KIMS UU!!! DOTYKAM JA I RVCHAM HA HA HA TAKI JESTEM BOSS I KOZAK

Coz nie mam zadnych fot a po tym co dzisiaj uslyszalem od innego palkera, to wiem ze moze byc o mnie glosno wtedy nie bede musial nic wrzucac hehe

Gość gość
Jesteś zerem cynic taka prawda

Fajnie, ale cos potrafie w przeciwienstwie do ciebie idioto, ty jestes zerem i jestes nim do konca twojej chorej egzystencji w ogole to czego sie rzucasz ty pomiocie kretynski?

Dla mnie nie mozna byc wiekszym zerem od kogos kto pracuje wiec morda kvrwa smieciu bo bym ci ta czaszke o beton rozlupil smieciu z przyjemnoscia,frajer j3bany won do roboty chvju.

Gość gość
Ja przynajmniej jestem samodzielny a ty jesteś ubezwłasnowolniony tak jet różnica po między nami schizolu bez perspektyw🖐️

Ee ta taki jestes samodzielny ze ci twoj szefunio co miesiac daje ochlapy zebys mial co do gara wrzucic tepy biedaku, kvrwo chvju jak taki jestes odwazny to pokaz mi sie przed twarza i mi to powiedz prosto w twarz to co piszesz to zobaczymy czy taki wyszczekany bedziesz, bezuzyteczny psie.

Gość gość
Drugi DashRysiu samochwała lepszego sortu

Ja wiem co potrafie gdy siadam za zestawem ja przynajmniej mam swoje ja ktore ze mnie wychodzi gdy gram z kumplami w pubach a wasze ja to tepy korpo szczur czy inny hahah znajdz se robote gdy mi ktos tak pisze to mnie obraza i tak jakby mi plul w twarz zj3bie kvrwa wyplenilbym ta polska zaraze w dwa dni moze kiedts bede przyjaznil sie z putinem to powiem mu zeby na was bombe zrzucil i zdechniecie jak szczury XD

Gość gość
rychu przynajmniej do roboty chodzi

Gość gość
Rozłupił? krakowski centusiu kto by cie tknoł:)

Gość gość
cynic wolał bym słuchać swoich pierdów niż twojej muzyki kaleko:D

Chvj mnoe obchodzi zdanie smiecia takiego jak ty, rzygam na takich jak ty bo zajmujesz tylko przestrzen a jestes zerem i do niczego c1oto