Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okno balkonowe i co dalej?

Polecane posty

Gość gość
A musisz je zaslaniac?

Gość gość
Polecam odwiedzić stronę sklepu internetowego www.dekoria.pl. Mam od nich na oknie balkonowym zamontowaną roletę rzymską duo- woal i tkanina dekoracyjna. Idealna na dzień bo wpuszcza światło do pokoju a w nocy tkaniną zakrywamy okno tym samym oddzielając się od świata zewnętrznego.

Gość gość
W dobrym standardzie okna produkuje Okno Plus, używamy przy różnych inwestycjach ich stolarki od paru lat i jakiś reklamacji nie trzeba było jeszcze wnosić. Jeśli przychodzi od nich zamówienie to raczej jestem spokojny o to, że nie ma tam jakiś uszkodzonych sztuk. W Lublinie mają swój salon na Diamentowej, obsługa w porządku, wiedzą co sprzedają potafią doradzić.

Gość gość
Od pół roku mam wstawione pcv Okno Plus, wrażenia są jak najbardziej dobre, w mieszkaniu zrobiło się w końcu cicho...a okna mi wychodzą na przystanek autobusowy także....lekko nie było, zwłaszcza popołudniami jak ludzie z pracy wracali to tych busów jeździło masa...Okna kupowałem w Krośnie na Składowej, dobra obsługa, to co mówili odnośnie izolacji to się sprawdza.