Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porwanie spodnie

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem tej mody. Porwanie dżinsy to można założyć sobie na zakupy albo przebrać się do pracy. A widzę kobiety (i dzieci) ubrane tak u lekarza, w kościele, na zebraniu z rodzicami przychodzą mamy w podatnych spodniach. A ostatnio syn, przyszedł i pytał dlaczego Pani nauczycielka ma porwanie spodnie. Śmiał się z tego bo u nas w domu podparte spodnie się wyrzuca. Uświadomić mnie o co chodzi z tą głupią modą. Może zrozumiem o co w tym wszystkim chodzi? Bo moda modą ale umiar musi być

Gość gość
Trochę mi telefon pozamieniał słowa:(

Gość gość
Zajmij się swoimi spodniami

Gość gość
Może o to w tym chodzi że to wygląda młodzieżowo. Taki odpad popkultury w którym ktoś kiedyś dostrzegł urok i tak już pozostało. Moda to coś co trwa na zawsze lub co jakiś czas powraca

Gość Babcia 1
Teraz jest moda dziadowska.Można chodzić w podartych portkach i w wygniecionych ubraniach, tzw gnieciuchy.Moda dla flejtuchów.

Gość gość
tez mi się takie spodnie z dziurami nie podobają jeszcze jakiejś nastolatce przypasuje ale... kobiety 30-40 lat to jakiś klasą powinny zachować.

Gość gość
o borze szumiący! w spodniach z dziurami do doktura! co ludzie pomyślo! jak to tak?!

Gość gość
Ale dla nauczycielki . czy to odpowiedni strój ?.któraś tu pisała kiedyś ook 30-35 letniej dyrektorce przedszkola która tak podjęła grupę rodziców...

Gość gość
Hehe teraz trudno znaleźć spodnie bez dziur w sklepie ...naszukałam się

Gość gość
ale do ginekologa takie spodnie to nawet wygodnie, co? nie trza ściągać

Gość gośćbb5
Doskonała odzież Tommy Hilfiger: bluzy, kurtki, koszule, t-shirt w popularnym sklepie www - bardzo dobra cena. http://elegan.pl

Gość gość
Ja swojego dziecka do szkoły http://atena.edu.pl/ nie puszczam w takich spodniach, ponieważ wychodzę z założenia, ze strój do szkoły powinien być schludny, a podarte jeansy raczej z takim mi sie nie kojarzą.