Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dash Rysiu to ja Twoja ukochana z gg

Polecane posty

Gość gość

Kocham Cie mój Ty lepszy sorcie Kocham Cie mój Ty debeściaku Kocham Cie za to, ze osiągnąłeś więcej od kafe prawików Kocham Cie za to, że sie przyjaźnisz z Fajfusem Kocham kocham kocham

Gość gość
A najbardziej Cie kocham za to, że znasz swą wartość i na każdym kroku okazujesz to, że jesteś lepszy. Najlepszy. Kocham Kocham Kocham

Nie poczujesz tego bólu, który poczuł Rychu, słyszysz? Cały czas na swoim, a ty nadal ledwo dyszysz Pytasz o ulicę, najebany, brak kontroli Czy nadal jestem swój? Nie zdradziłem swych bracholi Ja pytam co cię boli, ty mówisz: pierdol siano Gdybym ci je dał, tyle by cię widziano! A ja nadal pośród ludzi, na ulicach i przy barze Tobie wszystko jedno więc teraz ci pokażę! Zmażę ten uśmieszek z twojej zapitej mordy Nie jesteś mnie godny, kiedy zawiścią ziejesz Zrób coś by polepszyć swoje życie, mieć nadzieję Wciąż na nogach się chwiejesz, gwiazdujesz jak pajac A chcesz we mnie dojrzeć gwiazdę, ja nie marzę o karierze Gażę zgarniam bo haruję, a ty żółcią się trujesz Bo wiesz, że mój sukces twej pozycji nie ratuje (chuje!)

Gość gość
Gdzie jesteś mój Książe z GG lepszy od wszystkich kafeteriuszy ???

Gość gość
Gdzie jesteś mój kochany łamiący przepisy drogowe zamiast 60km/h jadący 140 wow król szosy Gdzie jesteś mój kochany z którym nikt nie chce iść na piwo Gdzie jesteś mój kochany pracujący na umowie śmieciowej? Kocham kocham kocham Lepszybod wszystkich najlepszy PRAWIK WSZECHCZASÓW

Gość gość
Dash Rysiu dziś osiagnełem wiecej niz kafe prawiczki i pod tym wzgledem jestem normalny, nawet pewna kafeterianka przez 2 dni była mna zainteresowana w sumie to ja bardziej ale ze mna pisala Tak to o mnie najdroższy najmądrzejszy najlepszy Kocham kocham kocham

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego rycha naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba

napletek jeśli to ty to musisz wiedzieć że nagrałam dzisiaj filmik ze mną dla ciebie który chcę ci wysłać na meila. nie jedna osoba tu chciałaby to zobaczyć chociażby z ciekawości a ty nic sobie z tego nie robisz zajęty wspólnym fapaniem z piwoszem przez skype'a. smuteczek. ps ZOSTAW RYCHA.

Gość gość
Rysiu wygrywie najlepszy z kafeteriuszy kocham Cie

Gość gość
Rysiu to nie Piwosz to nie Neptyk to ja Twoja ukochana 2dniowa z gadu gadu Kocham Cie za to, że jesteś lepszy od wszystkich. Że tak bardzo dużo osiągnąłeś w życiu. I że przyjaźnisz się z rynsztokiem Kocham Kocham Kocham

Gość gość
Kluczbork to miasto w województwie opolskim w powiecie kluczborskim ma 25 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne okl

Gość gość
Rychu nie słuchaj hejterów ja wierze Tobie, że jesteś od nich lepszy. Najlepszy. Wszyscy inni na całym świecie są toksyczni. Tylko Ty i Fajfus przyjaciele aż po grób Kocham kocham kocham