Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tumiwisizm

Szanowny Pan Prezes PiS Jarosław Kaczyński, Szanowna Pani Premier

Polecane posty

Gość tumiwisizm

Beata Szydło, Szanowny Panie wicepremierze Morawiecki Zrobiliście Państwo jako 'nasz rząd polski' kilka fantastycznych ruchów politycznych oraz organizacyjnych i znowu się czuję Polakiem w swoim kraju , w Polsce się urodziłem i wychowałem, znam kamienie przy drogach i ścieżkach rowerowych jak swoje ale przez ostatnie OSIEM lat za rządu Platformy Obywatelskiej czułem się w Polsce jak niewolnik , jak pies trzeciej kategorii przywiązany do budy na grubym łańcuchu, który dostał miskę pochlipajki raz na trzy dni za szczekanie za rządów POsrańców polskie firmy były sprzedawane za bezcen , pracownicy byli stadami wyrzucani na bruk i za bramę firmy, która normalnie produkowała ale POsrańce mieli jeden plan , czyli wszystko co polskie należy sprzedać a pracowników wygonić na bruk za bramę firmy , tak było , Niemcy się uparli i uratowali stocznie od bankructwa , Polakom zakazała Bruksela obrony polskich stanowisk pracy , więc polskie firmy były sprzedawane za bezcen, kto ile zapłaci ! Teraz mam pomysł aby PiS uruchomiło serwer pod nazwą 'MAM POMYSŁ' aby Polacy się wpisywali z wypowiedziami , co jeszcze można uratować , gdzie jeszcze jest polska produkcja , - propozycje od Polaków , co należy zrobić i ile zainwestować aby uratować przed licytacją komorniczą polską firmę , dajcie szansę Polakom aby się wypowiedzieli , tylko serwer jest potrzebny i mądra osoba do weryfikacji wpisów a potem do działania i PiS razem z polskim narodem cudów w Polsce dokona , Polacy to mądry i bardzo inteligentny naród z wyobraźnią , damy radę gdy rząd pomorze !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować