Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płaski cycki to jednak są obrzydliwe, pedofila to kręci

Polecane posty

Gość 43 cm w bicepsie
Dość śmiesznie wyglądają takie mikrocyce mimo to takie ciało mlodej dziewczyny i tak jest dość atrakcyjne 😴

Gość gość
Takie wypustki :D:D

Gość gość
Mi się podobają takie małe piersi :-) w przyszłości nie będą chociaż obwisłe :o A płaskie klatki mają tylko kobiety po amputacji, z takich też się smiejecie?

Gość beny hill
autorka topicu to stara foka z cycami zarzucanymi na plecy :D podbudowuje się dając fotki super erotycznej laseczki :P

Gość gość
Wszyscy i tak będziemy brzydcy na starość. Szczerze? Wolałabym mieć duże piersi w młodości i mieć powodzenie niż mieć nie obwisłe na starość których i tak nikt nie będzie oglądał. Pocieszajcie się dalej 🖐️

Gość gość
Autorze nie pedofila tylko muzulmanina! Badz tolerancyjny! Oni polubiliby twoje dzieci.

Gość 43 cm w bicepsie
Nie no ja też się czasem lubię pośmiać z desek ale wstawianie zdjęcia jakiejs bardzo młodej chudzinki i narzekanie ze ma male cyce to durnota:o

Gość gość
Ja jestem ciekawa jak można wymagać od szczupłej/chudej dziewczyny żeby miała duże cycki? :o większość kobiet ma mały/średni biust ponieważ maja mniejsza tkankę tłuszczową która i tak rozkłada się rownomiernie a nie idzie tylko w cycki.

Gość gość
Co jak co ale duże piersi zaczynają tracić na jedrnosci juz kolo 30 (a u niektórych kobiet nawet kolo 20) a jak dla mnie 30 lat to nie starość. A chodze na plaże nudystow czy to z koleżankami czy sama i widzę że grawitacja działa bardzo szybko, np moja koleżanka, w staniku ma świetny duży biust, bez stanika jej piersi opadają, brodawki są skierowane ku ziemi, a pierś ma kształt ogona bobra :o dziewczyna ma 28lat

Gość gość
Ja jestem ciekawa jak można wymagać od szczupłej/chudej dziewczyny żeby miała duże cycki? pechowiec.gif większość kobiet ma mały/średni biust ponieważ maja mniejsza tkankę tłuszczową która i tak rozkłada się rownomiernie a nie idzie tylko w cycki. X Też tego nie czaje, skąd kobiety mające niski body fat miałyby mieć cyce jak donice ale tutaj panuje inna rzeczywistość i wszystko jest możliwe.

Gość gość
Obleśne, zakryj je czymś płaska szmato

Gość gość
Kobitka, NAWET jak MA płaskie cycki to ma coś jeszcze. Facet z kolei jak ma mikroskopijnego ptaszka...to nie ma kompletnie NIC! Zaś jakieś chu/jo/wa męda wypisuje pierdoły bo pedofila nie kręcą cycki tylko to, co przy doooopie.

Gość gość
Płaska klata Zero sexapilu

Gość gość
szukaj najcytatej.

Gość gość
Piękne piersii figura

Gość gość
prawda jest taka, ze kobieta niezaleznie jak brzydka i nieatrakcyjna by byla zawsze znajdzie sobie mezczyzne. Zas mezczyzni z braku jednej rzeczy sa calkowicie skreslani.

Gość gość
Ładnie, nieładnie ale przynajmniej wygodnie z małym biustem. Nic nie skacze, wygodnie spać na brzuchu, nie ma problemu z kupnem ubrań, a spróbuj kupić dopasowane ubrania będąc szczupłą z dużym biustem jest ciężko takie znaleźć. I jest dużo mężczyzn tyłkolubnych, którzy nie patrzą na biust.

Gość gość
Ładny uśmiech, zmysłowe usta, zgrabne piersiątka, cudowna talia, brzuch jak marzenie, włos też nie liche. Cóż, jest czego zazdaszczać. Śliczna dziewczyna.

Gość prawictwo pospolite 152
nigdy nie szukalem zdjęc z gołymi babami tylko po to by sobie poogladac piersi .. Wiec dla mnie mały biust to żaden problem.. Poza tym zawsze zwracam uwage u panny czy ma szerokie biodra , jeśli ma to jest wielki atut znacznie wiekszy niż duze piersi .. staje sie automatycznie taka bardziej pociągająca ..

Gość gość
Z tego wniosek że Wojewódzki jest pedofilem? Ta jego Renulka taki płaski przypadek......

Gość gość
10:02 Wlosy to ma slabe Usmiech glupkowaty

Gość gość
gość dziś ZAZDROŚĆ? ;) dziewczyna ma ładny biały uśmiech, włosy tez ma śliczne ale są tak ułożone bo są spięte, widać że niezła zazdrośnica się wypowiedziała, taka to nawet w pięknej kobiecie znajdzie milion "wad" :P

Gość gość
Bardzo przecietna panna. Mowie to jako facet. No coz, przecietnemu polskiemu Januszowi kazda pasuje :P

Gość gość
No sexowna to ona nie jest....

Gość gość
nie jest wcale taka brzydka , ale bardzo mi sie nie podobają jej duże zęby .. Założe się że będzie ząbkować przy robieniu loda Najlepiej obrabiają kolbę dziewczyny z małymi siekaczami