Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgłupsza rzecz to chwalenie się tym na co się wpływu nie miału

Polecane posty

Gość gość

Jak dla mnie to głupotą jest wzajemne przebijanie się kto jest lepszy w czymś na co się wpływu nie miało; ja jestem lepsza bo jestem niska/wysoka, bo mam mały/duży biust, bo mam niebieskie/brązowe oczy itp. Czym wy się tu chwalcie? Chwalcie się czymś na co najmniejszego wpływu nie macie. Powodem do chwalenia są rzeczy które same się osiągnęło, np awans w pracy, dobre stopnie itd Ale widzę że dla was takie rzeczy są nie ważne bo jedynie co się liczy i jedynym powodem do dumy jest tylko wygląd. Jak tylko wejde na stronę główną to widzę co najmniej jeden temat typu "niskie/wysokie kobiety są gorsze" "dechy to babochlopy" "duże cyce to wymiona obwisłe" itd. Czy na prawdę wygląd (na który wpływ nie macie) jest jedyną rzeczą ktora możecie się chwalić?

Gość gość
ludzie są po prostu debilami, a uroda mija szybciej niz sie wydaje... sama jako nastolatka bylam sliczna a teraz po prostu sie sype, nie oszukuje sie jak inne ktore twierdzą ze im starzej tym lepiej wygladają,az zal czytac takie głupoty

Gość gość
Zgadzam się z Tobą całkowicie. No cóż, niektórzy myślą że są "ach, tak wyjątkowi" że chwalą się czymś za co nie odnoszą odpowiedzialności i nie mający nic wspólnego z sukcesami innych ale chętnie utożsamiają się z czyimś powodzeniem.