Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

laptopy gaimingowe ktoś korzysta czy PC

Polecane posty

Gość gość
Kluczbork – miasto i gmina w północno-wschodniej części woj. opolskiego, w powiecie kluczborskim, siedziba gminy miejsko-wiejskiej Kluczbork. Według danych z 31 marca 2011 r. miasto liczyło 24 962 mieszkańców. Wikipedia Powierzchnia: 12,35 km² Pogoda: 6 °C, wiatr płd.-zach., 6 km/h, wilgotność 95% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 25 910 (2006) Czas lokalny: sobota, 22:59

Gość gość
A laptop to według Ciebie nie PC?

Gość gość
Sam wpisz w Google.

odpowiem przyjacielu na twoje pytanie. źle sie gra na laptopie pomijając już kwestie sprzętowe bo laptop za 10tys obsłuży wszystko to pozostaje kwestia niewygody mały ekran brak myszki za niska odległość ekranu od zwroku powiesz przyyjacielu ze myszkę sobie można kupić a lapka podpiąć pod tv ale wtedy pozbywasz sie jego najwiekszej zalety jaką jest mobilność jeśli maiłbym grać jak świnia a byłbym w ciągłym ruchu kupił bym laptopa ( nie za 3000 zł bo to będzie badziew) ale jak mamy stałą bazę wypadową to nie ma to wg mnie sęsu

Gość gość
Od czegoś w końcu są konsole, nie? Niestety komputerowy plebs nigdy tego nie zrozumie i dalej będzie pierdolił o liczbie fpsów, bo poza tym nie ma już więcej argumentów. Lepiej jest chyba siedzieć wygodnie na kanapie i pograć na dużym ekranie niż gnieździć się zgarbiony w krzesełku przed monitorkiem firmy liteon 🖐️

przyjacielu kosola jest ok mówię o ps4 xboxy nigdy mi nie podchodziły. ale ja to mam tak tv +pc+ bezprzewodowa klawiatura i mysz padów nie lubię

Tam nie było nic o komputerach przenośnych tylko o stacjonarnych czy li tak jak napisalem Nawet masz obrazek po prawej

Gość gość
Rozumiem że za każdym razem jak chcesz sobie pograć to podłączasz pc do telewizora, a później odłączasz? No thanks.

a po co mam cokolwiek podłączać jest na stałe. u mnie tv robi za monitor jak piszę na kafe to na czym myślisz hehe Bogactwo s*******ny !

Gość gość
Korzystam, mam Asusa ROG 17 cali sprzed ok. 2 lat, jak dla mnie bardzo dobry lapek, Wiedźmin 3 czy Dark Souls 3 chodzą bardzo ładnie (nie na maksach, ale tak na 70% możliwości spokojnie).

e zabiłeś stróżów odchłani bo ja już z 10 raz do nich podchodzę nic dziwnego jak robię unik pod miecz

Gość gość
Mulder tak, ale nie wiem ile podejść było nawet... :D Klucz to cierpliwość (bo się pojawia "sojusznik") i uniki. Za entym razem się udaje :)

Gość gość
P.S. ZabiłAś. Babą jestem :P