Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dopadla mnie depresja jesienna jak przetrwac do marca

Polecane posty

Gość gość
Czytaj forum Kafe! 🖐️

Gość gość
Czochraj bobra regularnie

Gość gość
Też mam dość braku słońca braku miłości smutny jest świat

Gość gość
positivum kup sobie sa bardzo dobre te tabletki sama zażywam dwa góra trzy razy dziennie po tabletce, ziołowe sa także bezpieczne oczywiście w takich ilościach w jakich mówię ze nie więcej niż trzy dziennie. mi pomagają chyba ze twoja depresja jest silniejsza i utrudnia normalne funkcjonowanie to do psychiatry i popros o antydepresant ja stosowałam nexpram który bardzo sobie chwale z tym ze efekty po nim sa gdzieś dopiero pp dwóch trzech tygodniach regularnego zażywania leku po tabletce dziennie, potem w razie potrzeby zwiększa się dawkę stopniowo o pół tabletki i tak samo najlepiej zacząć od połowki tabletki. pierwsze tyg mogą występowac skutki uboczne leku ale trzeba wytrzymac jakoś bp naprawdę warto się przemeczyć bo potem już coraz lepiej jest u mnie pełne efekty czułam po 3 miesiącach brania tego leku, wtedy czułam się już zdrowa i choroba nie wraca od lat

Gość gość
Czyli chorował na depresje sezonowa w wyleczyla się z niej? Boże też bym tak chciała...

Gość gość
jak mnie dopada depresja zimowa to ide raz na dwa tygodnie do solarium,mi pomaga

Gość gość
Nie masz żadnej depresji, jeśli pomaga ci solarium.

Gość gość
Zacznij ćwiczyć, ogranicz cukier i chodź na spacery - zwłaszcza kiedy jest zimno i pada! To pomaga, trzeba sie zmusić szczególnie w takie dni kiedy masz ochote sie rzucić pod pociąg