Gość Alinnna Napisano Październik 9, 2016 potrzebuje Waszej pomocy. Pracuj***ardzo dlugo i nie mam szansy poznac kogos w pracy, wiec zameldowalam sie na portalu randkowym. Dostaje mnostwo wiadomosci itp. ale na poczatku chcialam sie troche rozejrzec kto tam bywa, troche popisac. Jeden chlopak a w sumie mezczyzna (34 lata) napisal do mnie ale jakos w natloku zajec i innych spraw oraz innych wiadomosci nied odpisywalam regularnie. Ostatecznie w ogole no i przestal pisac. Po jakims czasie napisalam mu ze mialam mase problemow i troszke ciezkie czasy, jako moje usprawiedliwienie. Wiadomosc przeczytal ale nie odpisal, no bo w sumie co mozna odpisac na taka wiadomosc. To nie jest portal litosci. Od tego czasu troche minelo, on nadal sie tam regularnie pojawia a ja postanowilam wznowic kontakt. W porownaniu z innymi uzytkownikami portalu jest jednak osoba ciekawa i wartosciowa. Glupio mi ze tak wyszlo, ale chce jeszcze raz sprobowac. Macie moze pomysl co moglabym mu napisac? Chcialabm tez dosc szybkiego spotkania, bo przeciez tylko wtedy ma sie rzeczywisty obraz tej drugiej osoby. Ja wlasnie zostalam 30-latka i naprawde z powodu pracy jestem troche odizolowana od swiata. On zreszta z powodu swojego zawodu tez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach