Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiony mirek

Anna Lewandowska i jej pomoc

Polecane posty

Gość gość
Dziękuję Pani. Za zdrowszy świat :(

Gość gość
I lepszych ludzi Panie gościu.

Gość gość
To sa wsioki z Pruszkowa. Prawdziwe gwiazdy wiedza jak sie zachowac, Marcin Gortat placi za operacje chorych dzieci. Andrzej Golota jest najwiekszym prywatnym darczynca w historii Polski, przeznaczyl ogromne pieniadze na slepe dzieci i sieroty. Nie chcial zeby ta informacja wyszla na zewnatrz, ale jeden z pracownikow osrodka dla chorych dzieci poinformowal media wbrew jego woli o tym, ze Andrzej Golota przekazal ogromne pieniadze i przyjechal z prezentami dla dzieciakow.

Gość gość
Błaszczykowski tez duzo robi i nie zawsze w świetle kamer. Za to dostał miedzy innymi order uśmiechu od dzieci. Często powtarza, że to kim dziś jest zawdzięcza swojej babci, która go wzięła i wychowała.

Gość gość
ani i robertowi jakos niefajnie z oczu patrzy ,taka wyższość bije od nich...i mówicie''jakby kazdemu płacic chcieli''to była jej przyjaciółka,moja przyjaciółka umarła rok temu na guza mózgu,pozno wykryto i nie było ratunku,gdybym ja była bogata a byłaby szansa na operacje jak w tym przypadku to nie wahałabym sie dac ile trzeba.ktos napisał ze to dniówka roberta.ja dalabum wiele dniówek,jadłabym chleb i wode,nawet pare miesiecy,jakby ją to mialo uratowac.stracilam wszelki szacunek dla nich,zwłaszcza dla tej ''pani''

Gość gość
No właśnie. Patologia :(

Gość gość
Chcieli nazbierać jak najwięcej kasy a ile zabraknie to wtedy ewentualnie dołożą bo to takie dziady oczywiście to przenośnia - dusigrosze co wstydu nie mają. A ona na tej gali sportu to puepszyla jak zwykle ani ładu ani składu, inteligencji niestety brak. :p przykra baba

Gość gość
No jak można kupić torebkę za 90 tyś. i zbierać dla przyjaciółki 200 tyś?!?!

Gość gość
Na tej gali sportu to powinni ją wygwizdac a u nas to jest obłuda.

Gość gość
Takie coś się teraz promuję w tv :(

Gość gość
Hipokryzja w każdym calu :(

Gość gość
i jeszcze do reklamy to to wzięli jedno zdanie to jeszcze jakoś powie :D

Gość gość
Ma ktos instagram? Wlepcie jej tam linka do tego tematu xD Moze to COS w koncu pomysli.

Gość gość
Myślisz, że wykona taki wysiłek?

Gość gość
Widzieliscie jak ona sie pojawila ubrana na spotkanie olimpiad specjalnych?? Wszyscy elegancko ubrani a wiesniara przybyla w bialych majtkach... Przez co nie dalo sie nie zauwazyc jej kulfonowatych nog wysmarowanych samoopolaczem..

Gość gośćobciachw
Ale wieśniara.Boże ,w co ona się ubrała. Nie lubię jej .Po tej akcji z przyjaciółką Beatką ,mam do niej obrzydzenie. Jak można nawoływać o pomoc biednych ludzi ,mając tyle kasy. Lewandowska jest perfidna, i czasem może skończyć jak Beatka. Kasa jej nie pomoże.Dobro wraca,zło też. Piłkarze finansują leczenia z dobrego serca pomagają ,a Lewandowska nawołuje o pomoc dla przyjaciółki żeby jej z konta nie ubyło. Tylko wstyd Lewandowskiemu robi,że ma pustą i chciwą żonę.Już echem się po świecie rozniosło, jak Lewandowska sama jak była biedna w dzieciństwie korzystała z karitasu, z pomocy innych ludzi.Teraz ma kasę ,to woli wydać ją na siebie,niech inni pomagają. Jeszcze nie słyszałam żeby komuś pomogli Lewandowscy.Kuba Błaszczykowski wiem że pomaga,o innych piłkarzach też słyszałam.

Gość gość
A ja napisze do head and shoulders że nie kupie ich szamponu skoro ta ''pani''go teraz reklamuje.A nie kupie.Choc lubiłam.Słów brak.Taka kwota to jest dla nich nic.To jak ktos dobrze napisał jak dla przęciętniaka 20 zł.A kobieta była jej przyjaciółka ponoc.Widac zatem ze Ania nie ma uczuć wyższych.Nie zna przyjazni,miłości,tylko kaiora sie liczy.Gdyby dali na operacje nikt by sie nie dowiedział,a tak myślała ze zrobi akcję zbierania kasy,i ludzie sie dowiedzą ze dba o przyjaciółke,a jednoczesnie kase zaoszczędzi,a tu niestety ludzie potrafią myśleć.Teraz Aniu idz kupic sobie kolejna torebke czy inne cudo na kiju za kilkadziesiąt tysięcy zł.

Gość gość
To jest istota rzeczy.Gdyby po prostu dała pieniądze na operację to nikt by się nie dowiedział,a z konta by ubyło.Myślała Ania że zamiast tego zrobi zbiórke i będzie trzy w jednym-pomoże przyjaciółce,Polska sie dowie jaka Ania ''wspaniała i dobroduszna''a z konta nie ubędzie.A tu klops.Przyjaciołka umarła,Polska sie dowiedziała jaka Ania jest naprawdę,no ale choć pieniążki się zgadzają.

Gość gość
Ciekawe jak się teraz czuję jak tam przyjaciółka zmarła :(

Gość gość
bogaczka nawołuje biednych by dali na operację dla jej przyjaciółki,nie wierze,ona myślała ze ludzie to łykną?co za pazerota.niektórzy faktycznie daliby grosza oststniego by obcemu pomóc,są tacy ludzie,a bogaczka dla której 200 tys to nic,apeluje by sie inni składali na jej przyjaciółke.nie wierze.dno.

Gość gość
09:33 -myślisz że ją to jakoś szczególnie dotknęło?gdyby miała serce dałaby na tę operację a nie robiła cyrku,oni mają na kontach grube miliony

Gość gość
Patologia :(

Gość gość
żydzi po prostu potrafią zbijac i miec kasiore dla siebie, nie to co wy polaczki cebulaczki xD

Gość gość
Patologia to złe słowo.Raczej cwaniactwo,pozerstwo,znieczulica i miłość do pieniądza.I chyba niski iloraz inteligencji,ona naprawde myślała że ludzie to łykną?Naprawdę?

Gość gość
Brak słów by to określić.

Gość gość
ja to się jednak czasem umiem poznać na ludziach.Od początku czułam do niej jakąś antypatię.i zeby nie było ze zazdroszcze bogactwa-jest wiele sławnych i bogatych osób które lubię i szanuję,są tez tacy którzy po prostu mają twarze że myślę że są fajnymi ludzmi.A ona mi sie od początku nie podobała,w pracy mam 2 koleżanki,które od kiedy przyszłam tez jakoś mi nie przypadły do gustu,i miałam rację bo to największe wredoty w robocie.U niektórych mozna charakter poznac po twarzy,nie zawsze,czasem wygląd bywa mylący,ale w tych przypadkach sprawdziło się.Nie wiem czym to jest spowodowane,ale niektórzy mają cos takiego odpychającego w sobie,nawet pomimo atrakcyjnosci maja w sobie cos co sprawia ze od razu sie mysli ze sie tej osoby nie polubi.Mama nazywa to''wredotą wypisaną na gębie'':D

Gość gość
Ale wy jesteście zawistni, ludzie płakali ogladając z nią wywiad, kiedy mówiła jaka biedna była, że nie stać jej było na dżinsy, a nawet podręczniki do szkoły. (swoją drogą wyszło, ze jest bardzo zdolna, bo bez książek szkołe skończyła). Do wszystkiego doszła sama, ciężką pracą, a wy jej wypominacie 200tys! Ona tyle nie ma, a przecież nie zabierze swojemu mężowi.

Gość gość
Coś ta zbiórka jej nie poszła :(