Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andżelika WT

Praca chałupnicza. Jak? Czy opłacalne?

Polecane posty

Witam zainteresował mnie ostatnio temat pracy w domu. Jak coś takiego znaleźć? Ile będzie to ode mnie oczekiwało? Natrafiłam w końcu na portal THW global.com Czym jest THWglobal.com, otóż jest to platforma wideo nie wiele różniąca się od znanego każdemu internaucie Youtube.com, z tym że na youtube.com zarabiają tylko osoby, które dodają tam swoje filmy i mają subskrybentów, którzy oglądają ich wideo. THWglobal ma zamiar płacić swoim użytkownikom za oglądanie i komentowanie reklam: -pilotażowych programów telewizyjnych, -zwiastunów filmowych, -przeglądanych filmów i wiele innych. Zobaczymy co z tego wyjdzie jak na razie zainteresowała mnie sytuacja zarobkowa. Jak donoszą jest to 25$ za godzine oglądania reklam(nawet fajne krótkie filmiki). Chwyt jest taki że nie można obejrzeć więcej jak 10 godzin w ciągu tygodnia. Cały swój czas spędzam w domu opiekuję się dzieckiem jak i dbam o porządek. Taka praca jest dla mnie w sam raz. Dla tych co chcą spróbować. Rejestracja z tego linka: watchthat.THWglobal.com lub: watchthat.BetterThanYouTube.com Jak wybrałam złą kategorię wątku proszę o przeniesienie. Pozdrawiam.

Gość rrenia
Ja polecam z kolei inną ale bardzo skuteczną metodę zarobku w domu, korzystam z tej firmy już od kilku lat i jestem zadowolona, jakby ktoś był zainteresowany niech pisze na mail: mnhunter@op.pl w tytule proszę o wpis „zarabianie w domu za darmo”

Gość gość
Czuję tu jakiś podstęp i oszustwo.

Gość rrenia
z thwglobal są niestety różne problemy. Ja polecam z kolei inną ale bardzo skuteczną metodę zarobku w domu, korzystam z tej formy już od dłuższego czasu i jestem zadowolona, można dorobić bez żadnych opłat. Jakby ktoś był zainteresowany niech pisze na mail: etraffic@op.pl w tytule proszę tylko o dodatkowy wpis „zarabianie w domu za darmo”