Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta rozwiązła

Kiedyś byłam normalną dziewczyną, dziś

Polecane posty

Gość Kobieta rozwiązła

jestem kobietą rozwiązłą. Kiedyś nie potrafiłam uprawiać seksu z kimś kogo nie darzyłam większym uczuciem. Po rozstaniu przestałam poszukiwać jedynego księcia. Przestałam czuć potrzebę wejścia w stały- dojrzały związek. Zaostrzyły się moje wyuzdane fantazje, których kiedyś nie byłam w stanie realizować, a dziś realizuję. I powiem wam że jest mi lepiej nić kiedykolwiek wcześniej. Od ok pół roku jestem samotną kobietą, tzn. nie jestem w stałym związku, ale seks uwielbiam bardziej niż kiedyś i uprawiam go z różnymi facetami, którzy działają na mnie mega podniecająco. (są to faceci, których znam, albo poznaję i nie robię tego na pierwszym spotkaniu) Robię to bo zwyczajnie LUBIĘ, sprawia mi to frajdę i dużo przyjemności, ale uwielbiam też stuprocentowo zaspakajać facetów. Uwielbiam kiedy i oni czerpią frajdę kiedy im daję, albo robię dobrze. Strasznie mnie to podnieca. Przez 3 miesiące po rozstaniu żyłam w celibacie, choć już wtedy chciałam tego próbować i kosztować, ale bałam się. Mój znajomy powiedział mi że taka piękna kobieta, z cudownym, podniecającym ciałem nie powinna się marnować i żyć w "żałobie" po jakimś kretynie, że jest tylu facetów którzy chętnie by się mną zajęli i którzy czerpali by przyjemność z pieszczot ze mną. I nie powinnam ograniczać się tylko do jednego. Tym bardziej że są faceci żyjący w związkach, w których ich kobiety w zupełności o nich nie dbają i nie doceniają a im od życia też się coś należy. I ja w sumie tak samo wtedy myślałam. Dlatego zaczęłam po prostu żyć według swoich nowych upodobań. Zdarza mi się sypiać z zajętymi facetami i ten fakt jeszcze bardziej mnie podnieca. Wielu z nich podczas seksu mówi, że dużo bardziej się angażuję i zaspokajam i satysfakcjonuję ich niż ich własne kobiety, które mają to w nosie. Często też słyszę że żadna kobieta wcześniej nigdy tak na nich nie działała. Nie wiem czy mówią prawdę, czy kłamią, ale te słowa jeszcze bardziej mnie nakręcają żeby ich w pełni zadowalać. Być może tak jest faktycznie, bo ja uwielbiam te zabawy a faceci czują czy to jest prawdziwe czy udawane, ja nigdy nie udaję. Wiem, że zaraz poleje się tu fala hejtu i wyzwiska mnie od dziwek, szmat i itd. ale mam to gdzieś. Gdyby ludzie żyjący w stałych związkach w pełni zaspokajali swoich partnerów/ki i by troszczyli się też o nich/nie to nikt by nie potrzebował skoku w bok. Jeśli tego nie robią to niech się nie dziwią,że są zdradzane/ni, bo każdy człowiek potrzebuje uwagi i idzie tam gdzie tą uwagę i docenienie oraz rozkosz dostaje. Dlatego ja nie mam sobie nic do zarzucenia.

Gość Kobieta rozwiązła
gość 15.21 Jesteś kobietą, czy mężczyzną? I naprawdę uważasz to za ok, czy żartujesz? Nastawiłam się na hejt ;)

Gość gość
uważam, że masz 100% racje...szkoda, że ludzie tego nie dostrzegają traktując związek jako rzecz dokonaną/zdobytą. Mam żonę i jestem ofiarą właśnie takiego podejścia co niesamowicie mnie frustruje i wpływa na poziom satysfakcji z życia.

Gość gość
jestem facetem, :) kiedys sie kochalem neieszczesliwie, dzis liczy sie dla mnie przyjemnosc z seksu i kasa i tak, SZANUJE kobiety dla ktorych wazny jest seks i sa rozwiazle zycie ma sie jedno, trza korzystac

Gość Kobieta 23
Trzeba korzystać z życia. Także uważam że małżeństwo, związek to byt przestarzały. Dzis kobiety chcą czerpać z życia na równi z facetami. Popieram.

Gość gość
kobieta23 w pełni się z Tobą zgadzam...gdyby moja zona była tak otwarta. Można być razem i realizowac swoje fantazje ale trzeba chcieć i być dojrzałym żeby zaakceptować różne indywidualne potrzeby pragnienia.

Gość gość
Do autorki I NADAL NIKT CIE NIE CHCE? Ciekawe dlaczego skoro jesteś tak dobra w seksie ;)

Gość gość
Tylko nasuwa się pytanie, skoro te partnerki są takie złe to dlaczego ci faceci z nimi są? Dlaczego, skoro z Tobą jest im tak dobrze to nie postaraja się o Ciebie?

Gość gość
ja mam tak samo i dopiero teraz czuje ze zyję, zaczęło mi się też układać w innych dziedzinach życia, dlatego że jestem bardziej otwarta na ludzi i nie zamykam sie w sobie dlatego ze mnie jakis kretyn zdradził albo rzucił

Gość gość
Najgorsze co kobieta może zrobić , to oddać całe życie jednemu mężczyźnie. Potem , bardzo szybko, ona jest jego" starą" , gotującą mu obiadki i wychowującą jego dzieci. Traci blask. A pan i władca zasiada wieczorem przed telewizją w starych gaciach, przekonany że zasłużył na coś więcej. Chodzi z kumplami na d***** albo przynajmniej przegląda Playboya , bo szarość go przytłacza .

Gość gość
Autorką jest Imperium Agnieszka:)

Gość gość
Skoro jesteś sama, widocznie nie zaspakajałaś męża:P:O🖐️ Smutne ale prawdziwe Inesso 🖐️

Gość moze i staroswiecka
a ja autorce nie zazdroszczę ,wolałabym mieć jednego normalnego męzczyzne z wartościami zasadami niż tabun innych,zajętych i wolnychy,,obrzydliwoscią dla mnie jest ze bez skrupułów autorko zabierasz innym kobietom ich facetów,niszczysz związki i się tym chwalisz,jeszcze mogłabym zrozumieć gdybys zakochała się w jednym zajętym i skupiła tylko na nim ale jak dla mnie jesteś zwykła puszczalska szmatą bez zasad,udająca taka nowoczesną,wyluzowaną,,ja nawet gdyby mi się nie układało z partnerem nie potrafiłabym się puszczać co chwile z kims innym

Gość gość
I te choroby weneryczne i ta niedojrzałość. Ale z kurestfem trzeba się urodzić, bo nie każda to ma.

Gość Kobieta rozwiązła
No w końcu jakiś hejt, nareszcie się doczekałam :D Napisałam w moim pierwszym wpisie że ja nikogo nie chcę, a czy oni chcą czy nie, nie wnikam- mi wystarcza to co jest, a czemu są ze swoimi kobietami- no pewnie dlatego bo to jest w końcu jakieś poczucie bezpieczeństwa i komfort. A to obiad ugotuje, koszule wyprasuje, brudne gacie wypierze. Ale szczęśliwi są najbardziej w łóżku kiedy się zaspokajają...swoje potrzeby.... wtedy czują się męscy. Szczęście a komfort to dwie różne rzeczy ;) Uwierzcie, że gdyby tylko się znalazła kobieta która w pełni usatysfakcjonuję waszego faceta nie tylko w łóżku, ale doceni jego wysiłek w pracy, w domu to bez wahania by was zostawili, no chyba że mieliby skrupuły ze względu na wasze wspólne dzieci, ale to że z wami są to jeszcze nie oznacza, że nie wiadomo jak was kochają, po prostu jest im z wami wygodnie- drogie szanujące się kobiety :D

Gość gość
Tak, tak i jeszcze raz tak. Zgadzam się z autorką. Jestem kobietą niezależną. Samą z wyboru, nie zamierzam się wiązać w jakiś stały układ. Mam satysfakcjującą pracę, pasje w wolnym czasie, dużo znajomych. Mężczyźni są jedynie dodatkiem. Jak torebka czy rękawiczki. W zależności od koloru pomadki ;) Życie jest piękne :)

Gość gość
Większych bredni chyba nigdy w życiu tu nie czytałem, od razu widać że autorka jest rozgoryczoną, porzuconą kobietą która kiedyś kochała, ale się zawiodła... a teraz próbuje się okłamywać i zastąpić prawdziwe uczucia i zainteresowanie łatwym seksem z byle kim, bo lepsze to niż nic, to daje jej poczucie że komuś jest potrzebna i choć przez chwilę czuje się "kochana". Szczęśliwego dzieciństwa w kochające się rodzinie też raczej nie zaznała.

Gość gość
Nie ganie cie bo tez tak robie. Bo lubie aczkolwiek zaden z nich zajety nie jest i nie byl. Problem w tym ze przed nami moga udawac kogo chca . Moga sie dowartosciowac i spelnic fantazje. Bylam z facetem ktory przez 37 lat bal sie probowac nowych rzeczy ale jak przyszlo co do czego to wyuzdany ogier ... czesto gesto w döuzszych zwiazkach faceci i kobiety nie staraja sie pomimo ze na poczatku byl ogien to teraz zostala para ... korzystaj z zycia puki piekna i mloda jestes . A jak sie trafi jakis to sie trafi poczujesz sama . Bedzie do zycia i bedzie do lozka !

Gość gość
Pan dobrze pisze z godziny 17.23 polać mu. Kobieta niedojrzała emocjonalnie z deficytem uczuć szuka substytytu uprawiając przygodny seks bo zostawił ją mąż :P Dobre na chwile ale co dalej? Czas leci, dó/pa się starzeje :O

Gość gość
Autorko na co łapiesz żonatych gości? Wysyłasz nagie jpegi? Robiąc to co robisz nie stawiasz kobiet w dobrym świetle🖐️

Gość gość
Prawda jest taka że mężczyzni lubią kurwy, tylko nik nie chce ich na żony, matki swoich dzieci. Nikt nie bierze ich na serio, o szacunku nie wspomnę.

Gość gość
No i gdy przyjdzie co do czego to ten szacunek wart jest dla niego tyle co zużyta guma

Gość gość_J
Lubię takie kobiety jak ty, przynajmniej wiesz co dobre. Skąd jesteś?

Gość gość f
17:23 Masz rację , a ja do tego dodam ,że jest darmową.....dla innych i nic nie oczekuje ani nie wymaga od potencjalnego partnera. To nie jest wyraz wolności ale jej rozpaczy , która sama w sobie chce zakrzyczeć . Nie wydaje mi się ,że seks i praca wystarczą i zadowolą ją na dalsze życie .

Gość gość
Kiedyś była normalną kobietą ale nazwijmy rzeczy po imieniu facet ją zostawił, została corvą.

Gość gość
Gdyby płacili za wirtual-psychoanalizę, byłybyście bogate a tak tylko śmieszne :D

Gość gość
Autorko chwalisz się czy żalisz?:)

Gość gość
Staropanieńskie i małomiasteczkowe można by powiedzieć te komentarze To co pisze autorka nie stawia kobiet w dobrym świetle ? A to ciekawe, która to taka dbająca o wizerunek kobiet. Zakompleksione jesteście, myślące z pozycji tych gorszych - od facetów. Dlaczego to ona ma się wstydzić ? I dlaczego nie może sypiać z kim chce ? Ona jest wolna i nikogo nie oszukuje. I czego ma się wstydzić ? Tego, że bierze to na co ma ochotę ? Ależ faceci postępują dokładnie tak samo i jakoś nikt się za bardzo nad tym nie rozwodzi, co ? A jak się boi jedna z drugą o szanownego tatusia dzieciom ;), to niech dba nie tylko o czystość podłóg ale i temperaturę uczuć w sypialni. Nie będzie potem płaczu, że olaboga ta dziwka mu dupy dała, a on biedny nie miał gdzie uciec ;) :P

Gość gość
Zaraz, zaraz, a czy to działa- zdaniem wszystkich, którzy popierają i zdaniem autorki- w stronę kobiecą? Tzn- kobieta czując się zaniedbywana seksualnie też może? Czy to dotyczy tylko panów? 4.