Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koszt ubezpieczenia

Polecane posty

Gość gość

Jak będę miał w 2019 21 lat, prawo jazdy od 2 i kupię na siebie punto 1.2 z 2003, to ile wypierdolę? Zmieszczę się w tysiącu? Aż się płakać chce....

Gość gość
myśle ze tysiaku sie zmiescisz ale ja zrbiłem inaczej dziadek dał mi simsona simka zarejestrowałem na siebie płace oc ok 100zł za simsona znizki mi idą a na ojca mam auto ale co tam ojciec ma pełne znizki ale i tak prawie 500zł płace oc tylko ze mam silnik 2.0 może kup byle jakiego komarka byle miał papiery i zrób jak ja

Gość gość
tylko szukaj ubezpieczycieli które honoruja znizki z motorowerów ja wybrałem TUW ale PZU tez z tego co pamietam ale TUW tańszy;)

Gość gość
nie chcę złomu, bo nie mam gdzie postawić, a nawet jak się znajdzie miejsce, to nie będę wiedział co z tym później zrobić :/

Gość gość
Zobaczyłem na allegro chevroleta 800cm oto koszt ubezpieczenia dla swiezego kierowcy 3195.42zł

Gość gość
mozliwe, że aż 3000 zł bez zniżek tego roku co zdane prawko? Za silnik 3 cylindrowy, który rozpieprzy się po 100000 :/

Gość gość
wtf? Serio? za 800cm? T R Z Y T Y S I Ą C E ? a znajomi lansują się 1.9 tdi? super

Gość gość
nawet na prawo jazdy nie mam... :) I chyba zrezygnuję.

Gość gość
O kurde hahahaha padlam :-) super topik.

Gość gość
Zaraz się jeszcze pewnie okaże, że po szkole nie dostanę nawet 10 zł na godzinę :) Tego mi trzeba. To mnie podniesie.

Gość gość
Życie jest piękne. Będę jeździł do pracy busem, a wracał będę przepocony i ujebany po łokcie chyba z buta.

Gość gość
Zresztą. Po co mi samochód. Przecież od tego to ludzie umierają, a ja to chcę żyć z 90 lat.

Gość gość
Zresztą. Po co mi samochód. Przecież od tego to ludzie umierają, a ja to chcę żyć z 90 lat. W kawalerce mającej tyle co ja, oczywiście wynajętej za hajsy z emerytury. Coś mi się wydaje, że auto to nie przywilej dla podludzi... Tak samo jak basen czy siłownia itp. Chleb biały, mortadela i chuj ci w dupe. jak chcesz to telewizja albo internet, a żeby nie było nudno to jeszcze zaburzenia osobowości

Gość gość
Życie bogatych ludzi nie ma sensu. Dostałem dar od Boga ( sam też trochę pomogłem szczęściu ) Dzięki mojej niższości będę w przeciwieństwie do nich miał sens życia czyt. przeżyć. Będę dobrym człwiekiem, bo będę umiał docenić dar życia i pieniążki