Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aborcja

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Rozmawiamy o seksie jako o przyjemności, która niesie ze sobą pewne konsekwencje. Z alkoholem czy innymi używkami jest podobnie. Czy tego chcemy czy nie, natura wymyśliła seks w celu rozmnażania się i przedłużania gatunku, a nie dla przyjemności, czy spontanicznych uniesień. Przyjemność podczas seksu to tylko efekt uboczny. Nie chodzi mi bynajmniej o to, że każdy stosunek musi się zakończyć ciążą, ani o to, że seks powinno się uprawiać tylko w celu poczęcia, ale należy się liczyć z tym, że tak się może zdarzyć. Aborcja nie powinna być traktowana jak antidotum na niechcianą ciążę. To powinna być ostateczność, kiedy nie ma innego wyjścia, a nie że bzykam się beztrosko, potem beztrosko się wyskrobię i znowu lecę się bzykać, bo przecież nie muszę sobie niczego odmawiać. Uprawiałam bezmyślnie seks, jakim prawem każą mi rodzić? Obżeram się do nieprzytomności, jakim prawem jestem gruba? Przecież ja tylko spontanicznie wpierdzielam czekoladę, a to takie przyjemne.

Gość gość
'Obżeram się do nieprzytomności, jakim prawem jestem gruba? Przecież ja tylko spontanicznie wpierdzielam czekoladę, a to takie przyjemne.' Zdelegalizowac liposukcje! Dietetykow za kraty! Niech grubasy ponosza konsekwencje!

Gość gość
gość dziś Lepiej zalegalizujmy aborcję. Pieprzmy się jak królice i biegajmy co pół roku na skrobanki. A co se będziemy żałować. W końcu to tylko zlepek komórek bez mózgu, który w hierarchii stoi na równi ze zwałami tłuszczu. I miejmy pretensję do księży, do PiSu, do Kaczyńskiego i papieża Franciszka, że tylko kobiety zachodzą w ciążę.

Gość gość
Jasne, bo posrodku nie ma nic. Tylko puszczalskie morderczynie i wieczne dziewice. W sumie masz pewnie racje, osoby o ograniczonych pogladach potrzebuja bezwzglednych praw.

Gość gość
To nie tak, że po środku nie ma nic.Ale czy chcemy czy nie ograniczone osoby istnieja.I istnieją kobiety, które, gdyby aborcja była dozwolona, bzykaly by sie bezmyślnie, potem leciały na skrobanke i dalej bezmyślnie dawały komu popadnie.Znam takie, co sie nie zabezpieczaja, bo misio nie lubi w gumce, a potem płacz i zdziwienie, skąd się ta ciąża wzięła.

Gość gość
Zapewne naleza one tez do tych, co respektuja prawo. Ktos taki na pewno nie zrobi nic nielegalnego, wiec mozemy spac spokojnie. Uratowalismy mase dzieci przed morderstwem.