Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość a jutro znowu do pracy

Koleżanka z pracy, która miała mnie wdrażać zaczęła mnie nienawidzić i olewać

Polecane posty

Gość a jutro znowu do pracy

Na początku była sielanka, dobrze się rozumiałyśmy, tłumaczyła mi wszystko - wdrażała, bo jestem nową osobą. Problemy zaczęły się, gdy zaczęła odkrywać moje powodzenie u mężczyzn. Nie przyszpuczałam, że to ją zirytuje - ma swoje mężczyznę. Zaczęła mnie lekceważyć. Owszem jestem singielką, nie wyszedł mi związek... Gdy do naszego biura doszło 2 nowych facetów, z czego jeden okazał się być jej dawnym znajomym pogorszyło się jeszcze. Co prawda tych dwóch facetów jest dla mnie miłych ( i teraz to z nimi współpracuję) oni pracowali wcześniej w równoległym biurze, w innym mieście, jednak przykro mi, że koleżanka się odwróciła, nie zglosilam tego szefowi, ale ona zaniedbała wdrażanie mnie. Zajeła się podrywaniem tych 2 facetow, odrywaniem ich uwagi ode mnie + obgadywaniem mnie... I jeszcze kulminacja - mieliśmy firmową imprezę i jej chłopak po nią przyjechał. Ja akurat wtedy wyszłam na papierosa i natknęłam się na niego, zagadał mnie jak impreza, że co za przypadek, że akurat ja z nią pracuję itp. itd. ona jak to zobaczyła po prostu była czerwona z wściekłości! przybiegła zbulwersowana i pociagnela chłopaka do auta,a do mnie "NARA , zobaczymy się w poniedziałek !" I teraz boję się jutra...Nic jej nie zrobiłam...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować