Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odnalazł mnie były partner.

Polecane posty

Gość gość

Odnalazł mnie były partner. Chce żebym umożliwiła mu spotkanie z pełnoletnią córką, ale ona o niczym nie wie. Jak mam go przegonić żeby mi nie nabałaganił w życiu?

Gość gość
Ale jak cholera o niczym nie wie ?

Gość gość
Po prostu. Uciekłam będąc w ciąży do innego miasta. Samotnie wychowywałam córkę.

Gość gość
Powiedz mu żeby spadał bo inaczej podasz go o alimenty za zaległe lata. A swoją drogą mogłaś nie zakładać konta na fejsie

Gość gość
Przestań mu odpowiadać, zignoruj, poza tym chyba już czas powiedzieć córce skąd sie wzięła na świecie, faceta bym olała ty nie jesteś od organizowania mu spotkań, obudził sie idiota, bądź asertywna, jak on ci miesza to go pogoń , możesz tez jemu napisać ze córka wyjechała do Islandii i wróci za dwa lata bo ma kontrakt.

Gość gość
A jeśli ona chce poznać ojca?Jest pełnoletnia, może niech sama zdecyduje.

Gość gość
A w zasadzie ro co on Ci może w życiu nabalaganic?Przecież praw rodzicielskich Ci nie odbierze.

Gość gość
Dziecko przez całe życie nie zadało pytania o ojca ?

Gość gość
Zależy jak przez wszystkie lata tłumaczyłaś jej brak ojca.Mój syn ma 9lat ,ostatni raz widział "ojca" 7lat temu... Ma odebrane całkowicie prawa rodzicielskie,alimentów nie płacił i nie płaci.Syn zna prawdę ,że ojciec go porzucił , nie interesuje się nim,a ja niewiem co się z nim dzieje (tak poradziła psycholog) też zastanawiam się co będzie gdy syn za 10lat spotka byłego, zna o nim prawdę...ale co z nią zrobi to będzie jego decyzja.

Gość gość
A dlaczegóż to autorko uciekłaś ?

Gość gość
Ten mężczyzna jest ode mnie 10 lat starszy. Jest bardzo dziwny i dlatego przed nim uciekłam. On wiedział, że byłam w ciąży i przez cały czas nas szukał no i znalazł. Nie chcę żeby zbliżał się do córki bo jeszcze mu coś dziwnego przyjdzie do głowy.

Gość gość
Przyznaj się .Siedział z "krzywego:": paragrafu w ZK ?!

Gość gość
Nie był karany. Jest z wykształcenia lekarzem. Z tego co wiem to ma wyrobioną pozycje, ale on naprawdę jest dziwny.

Gość gość
No ale na czym polega ta dziwnosc?

Gość gość
Trudno mi to jakoś wyjaśnić bliżej, ale czytałam w internecie kiedyś opinie o nim i często powielało się stwierdzenie, że dziwny i straszny. Ma takie dziwne spojrzenie i czasami wygląda jak taka kukła czy coś w tym rodzaju... jego sposób zachowywania się, głoszone przez niego teorie. Zaczął mnie przerażać i dlatego od niego uciekłam.