Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi z tymi komornikami?

Polecane posty

Gość gość

Oglądam już od kilku tygodni na ttv i wciąż nie kleję o co w tym wszystkim chodzi? Czy komornik to jest taki oszołom który jeśli ma ściągnąć dług jest mu obojętne co i komu zajmie?

Gość gość
Bo z tego co widzę to ci komornicy tak właśnie działają... Zadłużona jest babka a komorniczka chce zajmować majątek wnuczki

Gość gość
tylko jeśli wnuczka mieszka razem z babką i korzystają razem ze wspólnych rzeczy. W praktyce oznacza to że komornik może wynieść babce z chaty telewizor i praktycznie wszystko zostawiając jedzenie na tydzień, ciuchy i szczoteczkę do zębów. Takie mamy prawo.

Gość gość
Straszny jest ten program. Zabierają ludziom wszystko.

Gość gość
Pisiory mają się wziąć za tych y****ych komorników Już tam szykują na nich ustawy. Mają im zmniejszyć prowizję za te wszystkie ściągane długi. I dobrze!

Gość gość
Tak ale komornicy już się szykują na marsze protestacyjne i będą protestować!

Gość gość
za zabicie komornika będzie obniżona górna granica kary do 10 lat

Gość gość
To ja proponuję zorganizować marsze przeciwko protestom komorników! I w ogóle niech się pis weźmie za tą bandę złodziei która chętnie pożycza z lichwiarskim % -Niech pożyczają ale na własne ryzyko a komorników zniszczyć! Nie dać żyć świniom ! Niech pożyczają i biednieją! Wyrównywać poziomy!

Gość gość
23:03 Tak jest! Wyrównajmy poziomy i startujmy z tych samych bloków w jednym czasie i ciekawe kto wyjdzie na prowadzenie. BANKIERZY CZY BIEDACY którzy muszą kombinować 1000razy bardziej by w ogóle przeżyć!

Gość gość
wyznaczam nagrode za zdjęcie komornika..w sytuacjach niedwuznacznych:D

Gość gość
czyli w jakich? Jak kupe robi?

Gość gość
dla biorących udział przewidziano atrakcyjne nagrody w tym zajęcie komornicze dokumentacji urzędowej i uczestnictwo w rozprawie jako świadek oskarżenia w sprawie nadużyć, łamania praw obywatelskich, korpupcji, nielegalnego obrotu danymi osobowymi i aktami sądowymi, współpracy z banksterską mafia fałszerzy i agentów obcyh mocarstw

Gość gość
nie wiem koorfa w jakich oszołomie ystarczy mi zdjęcie:O w akcie oskarżenia znajdą sie również zarzuty o niedopełnienie obowiązków i niewywiązywanie się wobec wierzycieli, korupcje i czerpanie finansowych korzyści z zajętego na rzecz wierzycieli majątku. co poniektórzy pójda do paki za poważniejsze przewinienia

Gość gość
i gwarantuje swoją głową, że moich prawników sfinansują chojnie przeróne banki. może nawet założy sie jakiś fundusz

Gość gość
ale to tylko przedwczesna sugestia bankierzy sami do tego dojdą

Gość gość
mnie osobiście bardziej interesowaliby syndycy upadłościowi. komornicy sie sami powykańczaja bo taka mają mentalnośc, że tak to nazwe na wyrost

Gość gość
co zaś do ich działalności to jestem przekonany, że w konstyucji znajdzie sie dwa do entej punktów, które naruszyła.

Gość gość
zresztą kooorfa czym oni sie różnią od was? chyba tylko tym, że ktoś im powiedział jak osiągnąć to o czym wszyscy marzycie:O c***j z tym. wszystkich was zaocznie skazuje na smierć

Gość gość
ale całkiem możliwe że niedługo wpadnie chudy koleś z długimi włosami żeby wziąć na klate wasze grzechy. to chyba jakiś jepany kulturysta czy jak.... w każdym razie nie widać po nim

Gość gość
dobra zrobimy inaczej. od dzisiaj nie ma czegoś takiego jak grzech i zło. udanych łowów życze:) pamiętaj. i ty możesz zostać komornikiem:D

Gość gość
nie. dżin z butelki po bełcie

Gość gość
dodam, że wyrok podyktowany jest troską o wasze upodobania i przywyczjenia. śmierć dla wszystkich nadaje sens waszemu istnieniu. gdyby nie smiec nie byłby strachu ani możliwości mordowania. gdyby nie śmierć nie byłby zycia, którego kosztem moglibyście prosperować. o najlepsze roziązanie waszym obecnycm stanie. poza tym kooorfa to lubicie. dlatego napisałem, że każdy morze zostać komornikiem. tzn może nie każdy ale obrzezać sie nie problem

Gość gość
wiecie kto nalezy do narodu wybranego? ci którzy sami sie wybrali:D oto cała tajemnica "sukcesu" droga stoi otworem dla każdego z was. bogactwo, pieniądze, szacunek wymuszony prawnie, do tego schody na których można sie ustawiać w kolejce do całowania o***tów lepszych od was. gdyby nie było lepszych od was to byśta zgłupieli. sracilibyście orientacje w terenie, kompas poszedłby sie jepać. róbcie to do czego sie sami stworzyliście:D podejrzewam, że szefu daqwno umył od tego ręce

Gość gość
jesteście jepaną niestrawnością nieostrożnego roślinożercy. fantazyjną kupa gooofna i rzygofin na zielonym tle łąki.

Gość gość
nie jesteście już nawet trucizną. jesteście rozpraszającym sie smrodem płynów ustrojowych. a ja koorfa jestem koorfa wielkim kawałem wyrzyganej wątroby. i love you😍 😘 🌼

Gość gość
...czy tam wysranej. nara