Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela wiesz że namysłów jest w pierwszej 10 najbogatszych gmin na

Polecane posty

Gość gość
To że ci mieszkańcy tak mówią to nie oznacza że one są dziurami pewnie sie nawet paru krakowian czy wrocławian znajdzie co swoje miasto nazwą dziurą pare osób na pewno się znajdzie zrozum to ps co za głupek nie potrafisz sobie w Google sprawdzić że Częstochowa ma 230 tysięcy mieszkańców Katowice 299 tysięcy bielsko biała 260 tysięcy a Rzeszów 180 tysięcy Wrocław to też dziura bo gdyby nie był to wszyscy aktorzy piosenkarki czy inne sławne osoby z Wrocławia by nie mieszkali w warszawie a tak wszystko siedzi w warszawie czyli Wrocław to też dziura idąc twoim tokiem myślenia i rozumowania

Gość gość
nie byłem w psychiatryku idioto ps warszawa dla katowic to dziura dlatego że w 2018 roku wszystkie miasta konurbacji górnośląskiej z katowicami na czele formalnie staną się na mocy ustawy górnośląskim związkiem metropolitarnym z 2 milionami mieszkańców a warszawa ma 1,7 mln mieszkańców i te miasta z katowicami na czele będą traktowane jak jedno miasto ze wspólnymi zadaniami komunikacją itd głupku zrozum to wreszcie i będą mieć większy potencjał niż ta twoja warszaffka

Gość gość
I co gościu od homocwela sam się wkopałeś czyli udowodniłeś że wcale taki mądry durniu nie jesteś ps lepiej ty się zapisz na badania psychiatryczne ty hejterze j****y są jesteś głupi bo nic o co cie proszę nie potrafisz uzasadnić np dlaczego opole Częstochowa czy Katowice to dziura skoro jesteś taki mądry to głupku uzasadnij jak jesteś taki mądry frajerze ps za kogo ty się uważasz co?

Gość gość
Za kogo ty się idioto uważasz co? PS piszesz że mój dom to syf a ty ciekawe jak mieszkasz co? Uznajesz się za osobę mądra a każdego obrażasz i nic nie potrafisz uzasadnić i nie potrafisz merytorycznie rozmawiać to ty udowadniasz swoją głupotę i jak można duże miasto za dziurę uznawać co? Ps bardzo mi przykro ale dla nowego Jorku Londynu Paryża czy tokyo warszaffka to zapyziała dziura i wiocha

Gość gość
I wbij sobie to do łba że to ty jesteś idiotą ja udowodniłem ci argumentami merytorycznie choć nie zawsze merytorycznie się z tobą da ja jestem od ciebie normalniejszy i mądrzejszy a ty goofno wiesz

Gość gość
I wbij sobie to do łba i skoro jesteś taki mądry i prawie wszystkie miasta nazywasz dziurami to wymień miasta co nie są dziurami

Gość gość
no i co? dobra zmiana, dobrze zmienila.