Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym być takim facetem jak Janusz Tracz

Polecane posty

Gość gość

Nie wiedziałem o kimś takim, tą postać odkryłem przed tygodniem zupełnie przez przypadek i jest to już mój idol, autorytet i wzór do naśladowania. Chcę być taki jaki on!

Gość gość
Tracz to straszny leszcz

Gość gość
Janusz Tracz to naczelny skvrwol polskich seriali, pamiętam jakby to było dzisiaj, jak po mistrzowsku dojechał tulczynskiego rolnika, Zenona Walendziaka, ale to dobrze, bo wiesniak chciał wczesniej utopić pieski w rzece, między innymi Szurę nalezącą do maloletniej Kasi Cieplak, córki chorej psychicznie siostry proboszcza Antoniego.

Gość Pani Chaosu
I chciałbyś np. wyjebać z pracy szwaczki, jedyne żywicielki rodziny za to ze przyszły sie upomnieć wypłaty? Jak on? Wiesz, nie dziwię się takim ideałom, bo J.Tracz to postać, która jest silna, dominująca i nie chce się podporządkować nikomu. Ma skłonności do bycia liderem, i tzw alfą i omegą, lubi mieć po prostu kontrolę nad wszystkim i wszystkimi. Można być takim, ale bez tej całej, chamskiej otoczki. ;)

Gość gość
Uwierz ze ja chcialbym Być Zły Nikczemny.. Brutalny Mieć ochroniarza i gangusow , którzy będą robić co każe im ich szef czyli ja Hahaha hahahHAhaha