Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkażona

spotkałam dzisiaj kochankę mojego meża

Polecane posty

Gość gość
Hmm chyba kazda kobieta kiedy spotka ta druga to sie do niej porownuje i ja ocenia jak wyglada mialam podobnie co prawda my nie bylismy malżeństwem ale po 5 latach związku zostawił mnie dla młodszej, a wczesniej z nia zdradzal i pewnie dlugo by tak robil gdybym szybko nie odkryla prawdy dzieki uprzejmosci kilku osob. nie uwazam siebie za brzydka, bo jestem atrakcyjna i na brak powodzenia nie narzekam, chociaz jako kobieta musze obiektywnie powiedziec ze tamta tez jest ładna

Gość gość
a moj poszedl do starszej grubszej dzieciatej takze nie ma reguły drogie panie

Gość gość
5/10 prowo bo udało się pociągnąć na 2 strony.

Gość gość
A kiedy piękna kobieta...no taka o idealnej urodzie spotka tą drugą...która ma włosy potargane przez wiatr, wygodne buty zamiast eleganckich , żółte zęby, bo pali fajkę i do tego zero makijażu...i taka jej męża odbiła.....to co robi?????? dowartościowuje się czy dołuje jeszcze bardziej???? I to przypadek autentyczny.....gdy zobaczyłam pierwszy raz drugą żonę mojego kolegi to autentycznie myślałam , że facet zwariował....ona paliła fajkę, elegancka- to ostatnia rzecz , którą można o niej powiedzieć...natomiast po kilku godzinach spędzonych w jej towarzystwie wiedziałam, że ma to coś....zresztą jest to osoba która od ludzi musi się "opędzać". Nie z powodu urody facet opuszcza kobietę, serio!!!!!

Gość gość
0/10 prowo przeniesione z ciąża,macierzyństwo,wychowywanie.. tylko dziś trochę zmieniona. Jest też tu 'spotkałem kochanka mojej żony'-autorka ta sama.

Gość gośćOptymistka
Potraktuj tę kobietę jako przyjaciółkę,nie wroga ,zapisz się na jakieś warsztaty Rozwoju Osobistego z akcentem na kobiecość.Najlepiej na kilka,a gwarantuję,że za rok,dwa,powiesz,że odejście męża było najlepszym prezentem od losu dzięki któremu przypomniałaś sobie siebie samą,a może nawet odkryjesz się na nowo jako nowa Ty.Potem wizyta u stylistki i kurs makijażu,kto wie może polubisz się malować.Mężczyżni na ogół ,żałują,że odeszli.Zadbaj,żebyś ty nie żałowała,że on odszedł.Dasz radę,głowa do góry.Nie masz pojęcia,jak łatwo zaskoczyć innych,a jeszcze łatwiej samą siebie.

Gość gośćOptymistka
PS.Nie nazywaj jej suką,to takie niskie i obniża Twoją wartość.Ludzie się czasami zakochują w niewłaściwych partnerach,a czy to był błąd czas pokaże.Chyba nie chciałabyś,żeby ona dała mu kosza,a on i tak marzyłby o niej każdego dnia będąc z tobą,to dopiero byłoby upokarzające.

Gość gość
Kochani, mnie miesiąc temu facet zostawił ta ślicznej, 20 lat od niego młodszej dziewczyny. Czułam się fatalnie..to na prawdę źle wpływa na samoocenę, ale jakże sobie to odbiłam, gdy odezwał się kilka dni temu, zebrajac o powrót. Zjechałam od góry do dołu biedaka. Do dziewczyny nic nie miałam i nie mam. Ktoś wyżej powiedział madrze- jak facet kocha to nie da się skusić.

Gość gość
powiedzcie mi dlaczego facceci to takie chuje mnie moj też zostawił po 18 latach malżeństwa dla 25 latki i jak ja mam sie czuć '/

Gość gość
jaracie sie tym prowo?

Gość gość
jaracie sie tym prowo?

Gość gość
Znam taką jedną co kusi mnie od dłuższego czasu, wie ż jestem żonaty, że mam dzieci ale jej to nie przeszkadza. Czasami wydaje mi się że ją to podnieca