Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks analny a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam, przez ostatni miesiąc uprawiałam seks analny z moim mężem (nie często zaledwie kilka razy) z powodu tego, że moja spirala się wysuwa i nie chroni przed ciążą tak jak powinna. Mąż ani razu nie spuścił się w tych okolicach, wytrysk następował daleko od mojego ciała. Gdy byłam w okolicy dni płodnych to zakryłam ręką wejście do pochwy żeby nic się nie przedostało, a za drugim razem włożyłam tampon do pochwy. 2 dni temu znów uprawialiśmy taki seks, (zakrywałam ręką wejście do pochwy) i poczułam w okolicy o***tu zapach spermy choć wytrysk nastąpił poza nim. Tego samego dnia zażyłam tabletkę ellaone i po ok 4h oddałam luźny stolec (nie biegunkę), boję się, że tabletka mogła się nie wchłonąć. Przez ostatnie dni robiłam sobie testy owulacyjne i wychodziły niby negatywne (ciemna kreska kontrolna i jasna testowa, dzisiaj testowa trochę pociemniała), ale jednak ta testowa kreska się pojawiła choć nie powinna (jestem już po owulacji). Czytałam, że taki wynik testu owulacyjnego może wskazywać ciążę i bardzo się tego boję. Zaczęłam się już nakręcać :/ Czy mogę być w ciąży?

Gość gość
Trzeba było zaszyć piz.ę i nie miałaś by problemu.

Gość gość
Ty jakaś nienormalna jesteś zakrywasz ręka pochwe zamiast iść do lekarza aby sprawdził spiralę wolisz pchać w dduuppee niż się zabezpieczyć

Gość gość
Bylam już u lekarza i będę wymieniać wkładkę przy najbliższym okresie (o ile on nastąpi). Myślicie czy powinna wziąć jeszcze jedną tabletkę?

Gość gość
Reinkarnacja istnieje. Podczas swoich badań Ian Stevenson - doktor psychiatrii, parapsycholog i biochemik przebadał około 3 tys. dzieci w wieku ok. 4 lat, które opowiadały mu o swoich POPRZEDNICH ŻYCIACH. Umiały opisać , rodzinę i mieszkanie ze szczegółami, to wszystko nie zostało opowiedziane pod hipnozą. Natomiast pod nią parę osób mówiło płynnie w obcych wcześniej sobie językach, przykładowo staro-francuskim. Skoro życie człowieka zaczyna się wcześniej niż w chwili poczęcia, to nie można zabijać dzieci w prenatalnej fazie ich rozwoju, dlatego że na prawdę są to ludzie. Nie można ich usuwać nawet jeżeli mają nieuleczalną chorobę, ich życie zagraża zdrowiu matki lub są dziećmi gwałciciela, dlatego że w tym przypadku one dostają najcięższą karę - śmierć, "Ofiary i zwycięzcy" (z 2005 r.) to książka w której zebrano relacje 164 ludzi i one pokazują, że żadna z tych osób nie żałuje, że urodziła dziecko gwałciciela.

Gość gość
Poczułas zapach spermy w okolicy o***tu? Co ty se du..e wąchasz

Gość gość
Tak powąchałam, żeby sprawdzić czy coś mu się nie "ulało". Ostatnimi razy nic nie czułam, więc po prostu się wykąpałam i tyle. Dopiero w tą sobotę poczułam charakterystyczny zapach spermy i na wszelki wypadek wzięłam ellaone. Czuję się dzisiaj fatalnie, bolą mnie piersi, jestem senna i zmęczona, kręci mi się w głowie, mam uderzenia gorąca i mam plamienie takie brązowe upławy, czasem z krwią. Czyli te objawy, które są opisane w ulotce jako efekty uboczne. Problem w tym, że gdy brałam ellaone poprzednimi razy to efektów ubocznych nie miałam żadnych. Dlatego martwię się, że to może być ciąża choć nie wiem jak wielkiego pecha musiałabym mieć żeby zajść. Seks analny, nie było wytrysku, do tego mam jeszczę włożoną spiralę, która jako tako jeszcze działa (chyba). Sama już nie wiem zaczynam panikować.

Gość gość
Watpie bys byla w ciazy chociazby z tego wzgledu ze... przez d..pe sie w ciaze nie zachodzi

Gość gość
Zrobiłam przed chwilą test owulacyjny i kreska testowa jest o wiele jaśniejsza od kontrolnej czyli pojaśniała od wczoraj. Boję się zrobić jeszcze test ciążowy... Ponoć testy owulacyjne czasem wykrywają wczesną ciążę.

Gość gość
Dzisiaj nadal boli mnie podbrzusze tak samo jak w pierwszej ciąży :/ Do tego mam nadwrażliwość na zapachy i lekkie mdłości. Nie wiem już czy to fakt czy autosugestia. Skoro ostatnim razem nie miałam żadnych efektów ubocznych to dlaczego miałyby pojawić się teraz?

Gość gość
Ty piszesz to wszystko na poważnie czy jaja sobie robisz ? Nie mogę uwierzyć że ktoś może być aż tak glupi. Co Ty w yczyniasz wsadzasz w dupsko potem się obwachujesz jakby to nie szło prezerwatywy założyć. Piszesz jakieś bzdury jakbyś miała 15 lat albo była ze specjalni

Gość gość
skoro spirala Ci się wysuwa to chyba najwyższy czas zmienić antykoncepcję...nie myslałaś o tym? Obecnie nawet metody niehormonalne są skuteczne praktycznie w 100%

Gość gość
Następnym razem weź do buzi. Jak połkniesz całą sprerme to będziesz miała 100% pewności!

Gość gość
Niezły cyrk,ale sie uśmiałam :-)Głupota ludzka nie zna granic ...w 21 wieku -:)!!

Gość gość
gość 2016.10.21 skoro spirala Ci się wysuwa to chyba najwyższy czas zmienić antykoncepcję...nie myslałaś o tym? Obecnie nawet metody niehormonalne są skuteczne praktycznie w 100% to proszę podaj przykład. przecież prezerwatywa zawsze może pęknąć.

Gość gość
np komputery cyklu do metody obj-term, albo kapturek naszyjkowy np femcap. Alternatyw jest kilka. Ja stosuję to pierwsze, konkretnie cyclotest. Szczerze? nie zamieniłabym go na nic innego.

Gość gość
Faktycznie trochę to śmieszne, co piszesz.. Serio myślisz, że można w taki sposób zajść w ciążę? Nawet jakby sperma znalazła się w okolicy pochwy (która zakrywalas) to jak niby miałaby się dostać do środka? Nawet nie rób testu ciążowego, bo nie ma po co! A już to, że przed ciąża zabezpieczasz się tamponem... ;) skoro nie chcecie ciąży, to może nie uprawiwjcie seksu? Bo chyba zamiast się tym cieszyć to drzysz, że możesz zajść w ciążę.. R