Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polonez

no to schudłam.

Polecane posty

teraz staram się zawsze parę razy w tygodniu mieć jakiś sport. obwodem niczym nie różnię się od przeciętnej dziewczyny bo mieszczę się w s. a poza tym życie jest jakie jest i było i tak dalej czyli uniwerek od rana do popołudnia zmęczenie i brak możliwości spotkania kogoś nowego. więc zrobiłam to tylko dla siebie.

Gość gość
Jak dużo schudlas i ile czasu Ci to zajęło? Ja się przymierzam do odchudzania tylko jeazcze nie mam na to planu...

Gość gośćT
Przeciez to 22lataprzegrywu siedzi tu na okraglo wiec nie ma mowy o sporcie.pare dni temu narzekala ze jest gruba teraz sciemnia bo na sile chce byc gwiazda kafe

parę kg tyle ile chciałam. wystarczyło zrezygnować z napadów obżarstwa i więcej ruchu.

bo jak jestem w****iona to uważam że jestem gruba. mieszczę się w s przy moich szerokich biodrach i barkach więc chyba źle nie jest. przystopuj z jadem. :) będę siedzieć tu popołudniami tyle ile zechcę i nikt nie będzie mi mówić co mam robić za kogo ty się uważasz? wcześniej miałam wakacje.

Gość gość
'wystarczyło zrezygnować z napadów obżarstwa i więcej ruchu.' Nie wiesz co to sa napady obzarstwa. Twoje szczescie, tak czy inaczej

wiem co to są napady obżarstwa. kiedyś miałam anoreksję i przez napady obżarstwa czyli parę chlebów na raz popite mlekiem colą i czym tylko się dało przytyłam 20 kg w 2 miesiące. raz autentycznie myślałam że umrę czułam że żołądek mi pęka. od jakiś 3 lat mam napady słodyczowe. potrafię zjeść 8 tabliczek czekolady na raz.

Gość gość
Ale sportu nie uprawiasz chyba że surfowanie po sieci oszustko

uspokój się. ćwiczę całe życie a do ćwiczeń wystarczy godzina czasu parę razy w tygodniu. nie przesadzaj. :)