Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2miesięczniak ostatnio nie śpi w dzień prawie wcale, dziś cały dzień. Normalne?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co się stało...przez pierwsze tygodnie spał mi ładnie do popołudnia z przerwami na jedzenie, trochę aktywności i dalej spać do około 14, po czym był okres aktywności. Od paru dni nie spał prawie wcale w dzień, odłożony i ululany za kilka minut budził się z płaczem, wisiał na rękach i cycku, marudził (okres rozwojowy? nie wiem...) trwało to z półtora tygodnia i padałam na pysio taki był marudny i ciągle płakał A dziś pierwszy raz od kilku dni śpi jak aniołek, ale nie tak jak kiedyś...on dosłownie śpi mi prawie cały dzien dzisiaj...czy to normalne? Co się dzieje? Nigdy tak nie robił.

Gość gość
Widocznie był bardzo zmęczony, mój mały od początku też mi ładnie spał po karmieniu odkladalam go do łóżeczka i ładnie spał, coś koło 2 miesiąca nie chce spać w domu w ogóle, usnie na min 20 min i się budzi, śpi ładnie tylko na spacerach albo jak jedzie samochodem

Gość gość
Może przechodził skok rozwojowy i odsypia teraz... Mój też ma takie okresy ze jest marudny strasznie a potem śpi np . Cały dzień. Jak śpi to rośnie :)