Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sens

Polecane posty

Gość gość

Moj chlopak oswiadczyl mi sie 3 lata temu. Do dzis nie chce slyszec o slubie i mowi ze go naciskam. Co raz czesciej mam go dosc bo mysli tylko o sobie. Moje pomysly na to zeby gdzies wyjsc pojechac sa ignorowane. Za to jak on cos wymysli natychmiat mam tam byc. Mieszkamy razem w sumie jakbym mieszkala.sama bo on bardzo malo pomaga nie pamietam kiedy zrobil.mi herbate bo jak twierdzi wiecznie jest zmeczony i tylko slysze ze zrobi sobie tatuaz co mi sie wcale nie podoba. Dziwnie sie ostatnio zachowuje jakbym byla jego sluzaca . Czy to ma sens?

Gość gość
Przechodzona ta znajomośc.

Gość gość
Jeśli miałabym coś doradzić, to nie brać ślubu i nie planować zakładania rodziny z takim buraczkiem, a każdego następnego kandydata gruntownie sprawdzać pod tym kątem. Żarty i uczucia na bok. Egoistyczny pan i władca to jeden z najgorszych możliwych partnerów, a to co masz teraz to dopiero początek waszej bardzo wątpliwej jakościowo przyszłości. Ja bym się ratowała z takiego związku.

Gość gość
Masz racje to moze byc poczatek watlej przyszlosci. Tym bardziej ze coraz wiecej nas rozni . Tym bardziej ze wiele dla niego poswiecilam wiele zaakceptowalam a z jego sttony wiecznie ze sprzatam ze nie mam dla niego czasu przy czym on nic nie robi . Jednak szkoda chodz troche wslolnych chwil chodz ostatnio nie bylo ich wiele gdzie szczerze sie usmirchalam