Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

napletekbędzieszmój

za tydzień w środę farbuję moje nudne włosy będę blond jak napletek.

Polecane posty

zrobię z siebie blondynę i pewnie wyjdzie odcień żółtka na głowie takiego kurczaczkowego jak u napletka ale trudno. robię to bo mi pasuje a po drugie przecież nie od dziś wiadomo że przystojni wysocy bruneci mają słabość do blondynek.

Gość gość
Idź spać fajfus przez ciebie forum zdycha

tak opisowo to troche Twoje przeciwieństwo bo musi być ładna, zgrabna, inteligentna i wesoła jeśli chcesz fotki to czekaj

no napletek muszę ci powiedzieć że obstawiałam kogoś podobnego. mnie jeśli chodzi o laski obiektywnie podobają się np. te http://freehdw.com/wallpapers/genesis-rodriguez.jpg http://martinmurillo.com/wp-content/uploads/2014/12/DSC_8995.jpg oczywiście nie muszę pisać że lubię czasem patrzeć się na laski bo są ładniejsze od facetów. podobają mi się to znaczy taką urodę uznaję za atrakcyjną.

Gość 43 cm w bicepsie
Lol nie dziwię się że ta Eunika musi paradować w koszulce Polska i z transparentem że jest chrześcijanką przecież wygląda jak żydówa izraelska XD

no ładne jak setki innych dziewczyn, ja jednak patrze na naturalność :) wiec po operacji odpadasz

szatynka ? jak chcesz to sie farbiarni.. tylko jak będziesz miała odrosty to -10 do atrakcyjności

Gość 43 cm w bicepsie
Żadna szatynka tylko ciapak z czarnymi oczami