Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z facetem

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, nie wiem od czego zaczac. Moze od tego ze mam 29 lat a moj facet jest 10 lat starszy ode mnie. Generalnie jest super. Uzupelniamy sie wzajemnie, dogadujemy sie, nie klocimy. Moj facet jest kochany i uczynny. Potrafi ze mna wstac o 3 w nocy zeby zawiezc mnie do pracy gdy musze byc bardzo wczesnie (wyjazd sluzbowy). Kwestia ktora mnie denerwuje to to ze ciagle odwleka w czasie slub i zalozenie rodziny. On jest po dosc traumatyczntm rozwodzie, ma juz dwojke dzieci ale skoro zdecydowal sie byc ze mna to dlaczego nie potrafi sie okreslic? Nie wiem juz sama a moze powinnam go zostawic? Pomozcie. Moze ma ktos podobna sytuacje

Gość gość
Rób jak chcesz, ale rozwodnik z dziećmi to marny kandydat na partnera. Prosisz się o kłopoty.

Gość gość
No to będziesz miała problem (z nim i z jego dziećmi a może nawet z jego byłą żoną).

Gość gość
a oswiadczyl sie juz chociaz?

Gość gość
No to będziesz miała problem (z nim i z jego dziećmi a może nawet z jego byłą żoną).

Gość gość
Sama mam rozwodnika z dwojka dzieci- szczerze? Troche zaluje, kocham go ale jego ex I dzieci wciaz spedzaja mi sen z powiek samym tylko faktem, ze sa bo tak naprawde nic mi nie zrobili!!! Odpusc sobie slub, mezczyzna po przejsciach raczej nie chce ponownie ladowac sie w malzenstwo

Gość gość
Powiem tak: rozwodnik z dwójką dzieci to pewne kłopoty. Odradzam.

Gość gość
Dlaczego rozwodnik skreślony? Myśle że jak ludzie się dogadują to wystarczy.W jakim wieku są jego dzieci autorko? Licz się z tym że dzieci będą zawsze przed tobą ważnością, jak ci to nie przeszkadza to ok. On pewnie nie chce ślubu, na co mu jak ma rozwód, pewnie już nie chce powtórki problemów. Żyj z nim na kocią łape i kij, jak ci na nim zależy, po co ci ślub?

Gość gość
Dzieki za Wasze odpowiedzi :) dzieci maja 13 i 14 lat, ale nie czuje sie jakas na drugim miejscu. Raczej traktuje mnie w zyciu codziennym bardzo dobrze. Widze ze mu zalezy. Tyle ze jestem osoba rodzinną to zalezy mi na tym zeby ta rodzine miec.