Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci mają taki spóźniony zapłon?

Polecane posty

Gość gość

Gdy mi się podobał jakiś kolega i się w nim podkochiwalam, nie wykazywał inicjatywy a kiedy mi przechodziło, wrzucałam na luz i powiedzmy zakochiwałam się w kims innym okazywało się że ten do ktorego robiłam maślane oczy nagle mi wyznawał, że się we mnie zakochal itp. Oczywiście za każdym razem było już za późno. Dlaczego tak się działo?

Gość gość
haha bo to są psy ogrodnika ;) sam nie zje, a drugiemu nie da

Gość gość
Dlatego że kobiety nie powiedzą wprost co mają na myśli

Gość gość
spóźniony zapłon wynika chyba ze złęj mieszanki ewentualnie świeca jest piertonięta albo wtrysk czy inne cuda. a może to elektryka? nie wiadomo. całkiem możliwe jest również że ci sie pomylił zamek w drzwiach ze stacyjką

Gość gość
bez obrazy nie jestem seksistą. po prostu tak sobie myśle, że pewnie mnie by sie to zdarzyło np gdybym chciał szybko gdzieś dojechać np na parking w galerii handlowej czując że kolejne pieć minut bez lansu doprowadzzi mnie do płaczu.. wybacz staram sie zrozumieć

Gość gość
np z tą stacyjką to przecież nie twoja wina. w drzwiach jest szyba nad stacyjką jest szyba. jak tu sie nie pomylić szczególnie jak sie w trakcie odpalania w niej przeglądasz

Gość gość
dobra informacja jest taka, że stacyjka jest bliżej kierownicy szczególnie wwzględem zamka w drzwiach po praej stronie. jak będziesz wsiadała z prawej strony to zminimalizujesz ryzyko spóźnionego zapłonu:D

Gość gość
chyba, że ci tata kupił auto uk albo od cyganów. wtedy zapłon może sie okazać niewykonalny. ale to jeszcze nie tragedia. pamiętaj, że w angielskim samochodzie lewa strona jest za prawymi drzwiami;)

Gość gość
to znaczy inaczej. czekaj. staram sie sobie to wyobrazić. zaparkowałaś samochód po przekątnej na miescu dla inwalidów przodem do windy żeby było bliżej w trakcie obchodzenia samochodu atem jak wracasz i chcesz sie przejrzeć to zachodzisz anglika od prawej względem kierownicy czyli wsiadasz z lewej czyli prawej strony. ok. jest szansa

Gość gość
tylko musisz wracać tą samą drogą jaką wychodiłas. czyli zajść od tyłu. ja wiem, że to dłuższa droga niż poprzednio ale w fizyce nie ma rzeczy nierelatywnych

Gość gość
a tak całkiem serio to problemy z zapłonem wynikają najczęściej z usterek wywołanych nieumiejętnym użytowaniem

Gość gość
szczególnie jeżeli nie jesteś pierwszym użytkownikiem:)

Gość gość
A czemu nie podrywalas ich skoro sie ponoc tobie podobali? Nic nie robilas to nie marudz.

Gość gość
Mi podobal sie chłopak, do szaleństwa byłam zakochana, ale i zbyt nieśmiała, zeby go tak otwarcie podrywać. Teraz żałuję, że straciłam tyle okazji. Wszystkiemu winna nieśmiałość.

Gość gość
Autorko, to ty miałaś spóźniony zapłon, że czekałaś i nic nie robiłaś.

Gość gość
a co ona miala zrobic?

Gość JustPY
To Wy sie nie przyznajecie tylko jakies urojenia w bance macie ze niby chlopak juz cos do was czuje bo sie np k***a uśmiechnął.... Albo jesli zwami rozmawia to już w ogóle basen majtkach macie. Owszem dziala to w obie strony ale bardziej pokręcona płcią sa kobiety. Czy naprawdę ciężko powiedzieć facetowi w twarz o co wam chodzi?! A nie jakies durne miny, podchody, gesty albo p********ie z cyklu domysl sie... nigga please...

Gość gość
nie wiem o co ci chodzi

Gość gość
ten 2 posty wyżej nie kuma tego, to bardzo logiczne NIE moga tego zrobić bo wiecej ryzykuja na zewnątrz i wewnątrz, nie rozumiesz tego? jakby sie wyłożyła i ją odrzucił =samodestrukcja a tka ma jakies dowartosciowanie i nie ryzykuje az tak to bardzo logiczne i ewolucyjny

Gość gość
No ale oni się mnie czepiali jak mi przechodziło i suma sumarum dostawali kosza. No bo jak mi przeszło i zakochiwałam się w kims innym, to co mialam żałować? :)

Gość gość
to oni mieli być na TYLKO Twoją zachciankę, tak żeby Ty nigdy nie dostała kosza? nie lepiej było sie chociaz przespać z jednym i tyle, By Ci odrazu przeszło? zamiast tracić tyle energii i bezcennego czasu jak jestes zwłaszcza koło 30stki?