Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostra meza nas objada

Polecane posty

Gość gość
Lodówka na klodke ;) zeby gowniarz nie widzial co tam jest

Gość gość
ale jej nie ma czego uczyc.. wcale nie gotuje jakos wybitnie,porozmaeiam dzis bratowa.. czuje ze bedzie wojna, nie jestem niestety osoba asertywna i obrywam po tylku

Gość gość
Powiedz jej ze nie chcesz zeby jej maluch zagladal do lodówki , bo tak nie wypada i ty zle sie z tym czujesz.

Gość gość
Boze porozmawiaj z mezem niech on cos z tym zrobi.

Gość gość
cala rodzina meza by mnie zjadla gdybym im powiedziala ze maja mi nie grzebac w lodowce...

Gość gość
Ja wogole nie rozumiem jak mozna komus w lodowce grzebać. Ja jak jade do brata to nikt z mojej rodziny nikomu nie grzebie . Szok. Przeciez to chore.

Gość gość
To co chcesz od nas uslyszec? Wszystko jest na nie to co napiszemy

Gość gość
powiedz, przepraszam cię kochanie, ale dziś ciocia nie ma dla Ciebie obiadu, mogę Ci zaproponować tylko kanapkę z serem. I zrób mu tę jedną kanapkę. I koniec. Albo będziesz asertywna, albo będą Cię objadać i tyle.

Gość gość
Ja szczerze współczuje bo wolalabym juz nie miec tej dzialki albo mieszkac skromnie w wynajmowanym niz to ze przymusowi codzienni goscie zaglądający do lodówki

Gość gość
Najwiecej kasy idzie na jedzenie i jedzenie jest drogie wiec mozesz spokojnie powiedziec ze nie mozesz codziennie ich karmić.

Gość gość
autorko widocznie za dobrze gotujesz, ja nie mam takiego problemu, jak odwiedza nas rodzina to wymiguje sie jak może od jedzenia moich specjałów, hehe

Gość gość
Mięsień dźwigacz jądra (musculus cremaster) wchodzi w skład powrózka nasiennego. Dzięki skurczom powrózka nasiennego, wywołanym zbyt niska temperaturą, jądra są przywodzone do ciała. Rozkurcz umożliwia ich odwiedzenie. Jest to swoisty mechanizm termoregulacyjny. To zjawisko jest znane jako odr*****ięśnia dźwigacza jądra. Zachodzi ono także w odpowiedzi na stres (jądra zostają podciągnięte ku ciału w celu ich ochrony podczas walki; zjawisko to wykształciło się w toku ewolucji) oraz podczas orgazmu.

Gość gość
Autorko,dobrze ktos napisal, oddaj obiad męża siostrzeńcowi, niech mąż zje kanapki. A najlepiej zacznij odwiedzać szwagierkę i napuść swoje dziecko na ich lodówkę. Na wakacjach opiekę nad siostrxeńcem zrxuć na męża, a najlepiej weź jakieś dziecko ze swojej rodziny też.