Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najszybszy w mieście

Apel

Polecane posty

Gość gość
Ale Najusia chyba oddała Konczipa Muszce :D:D Jak to po co miała byś bronić Najka ? A po co ci był romans z Wolfem?:O

Gość gość
gość dziś 8:33 zaloguj się na swój niebieski flagowy nick hejterko X Napisała obrończyni Srajek jest u innej kochanki Przy jednej dziurze Kot zdycha idiotki Z pajęczynami :classic_cool:

Gość gość
Chóój tampewnie jeszcze w korku stoisz i jaja miętolisz ze wzruszeniaMucha powinna być tłusta i niebieska, a nie jesti już nie będzie :p🖐️

Gość gość
Nie pierwsza, ponieważ (co logiczne): Temat ma trzy strony. Nie ma na nim ani jednego mojego wpisu aż do dziś. A jednak ciągle o mnie mowa. 😴 I nie podoba mi się TO. 4444 Romans z Wolfem był mi po to, po co potem romans z Najem. 😴 Dla seksu. 4I.

Gość gość
Wawa Naj Mucha Szamberium Bronią jak lwy :D:D:D

Gość gość
Co tu robi In i Czarownica i jeszcze się tłumaczy?😴

Gość gość
Kogo obchodzi co się tobie podoba? Chudego Naja oddałaś Muszce:P

Gość gość
Nikt się nie tłumaczy. To wy mnie wezwaliście. ;) A ja odpowiadam. Naj bardziej odpowiadał mi w seksie, dlatego tak wyszło, jak wyszło. 😴 4I 💤

Gość gość
Ja mam tu swoje krzesło od wczorajdziś tylko je obróciłem niecożeby lepiej widzieć cio/ty szumiące.

Gość Pł
Ptzyjacielu, nie stoje w korku, ale to prawda, właśnie sobie go miętosze, lecz nie ze wzruszenia, ale z podniecenia. Ugniatam go jak plasteline na lekcji plastyki ;-) Jestem taki podniecony..

Gość gość
Na koniec pragnę dodać- oczywiście, "chudego Naja" może zatrzymać kto chce. Ja preferuję tylko real, prawdziwy seks i prawdziwych mężczyzn. Silnych. Nie narzucających się. Znających swoje miejsce. I dobrych w łóżku. Przy których nie muszę udawać orgazmu. 💤 4444 Stawiam krzesełko obok Ina. Mam rogala. :P 4I

Gość gość
Naj jest z Muchą. ;)

Gość gość
Krzesło to ty ustawiałaś do nagiego zdjęcia. Kto robił zdjęcie? Mąż czy Wilk?

Gość Rescator 555
Wybieliłem sobie anusa

Gość gość
gość dziś Naj jest z Muchą. oczko.gif 4444 Tak? 4444 Drożdżówka z makiem, duże latte, dwa brązowe cukry. Dla Ina piwo (o tej porze :O) i hot dog z ostrym sosem. 4I 😴 Póki co, nagle zrobiło się tu cicho i nudno. :(

Gość gość
4Iporter do rogala pasuje i do cukru. 👄przysuń się bliżej.

Gość gość
Oczywiście bo jest wolna. Nie z bagażem i przeżutem jak ty.:D Dla Wilka pierogi Inesso :P

Gość gość
"Przeżutem", rozumiem. ;) Nie mogę lepić pierogów, sam Wilk napisał, że nie nadaję się na jego żonę. :( In, przysuwam się bliżej. Cukierka? ;) 4I

Witam Serdecznie wszystkich i blagam was z calego serca o podarownie dla mnie zywnosci ktora mi sie nie zepsuje bo nie posiadam lodowki oraz odzieszy i Obuwia mam nr 44 dla mnie za co z calego serca bardzo wszystkim dziekuje i prosze przeczytajcie cala moja wlasna prozbe jest Tutaj cala moja wlasna prozba do przeczytania i dziekuje za kazda pomoc www.proszeprzeczytaj.webnode.com Tu reportaz o mnie w t v p 1 youtu.be/Pmy9mgq4g0I DZIEKUJE ZA KAZDA POMOC I PRZECZYTANIE MEJ PROZBY POZDRAWIAM WSZYSTKICH MARIUSZ.... LISTA MEDALISTÓW kat babighton niepelnosprawni.pl/ledge/x/3672 muj mejl odpisze jak bede w swietlicy srodowiskowej pomocdlamariusza@gmail.Com moje dane adresowe mariusz kaczmarek ul. W ę g i e r s k a 6 m 28 0 2-3 1 9 warszawa

Gość gość
Okdla Ciebie dropsna początek tylko do łapkimożesz być trochę brutalna. ;)

Gość gość
Czyli mogę brutalnie "turlać dropsa"? ;) Wiedziałeś o tym, że obciągając komuś "na mailu", tak naprawdę liżesz ci=pę jakiejś koleżanki z forum? ;) (wersja dla kobiety :P ) Smutne jak ich wieczny hejt, ale przynajmniej prawdziwe. :( Ostatnio przeczytałam też, że jesteś Wilkiem i jesteś łysolem na komarku? Prawda to? :( 4I

Gość gość
Wyłysiałem kilka dni temu, to prawdajak ktoś się upiera, może być komarekważy 360 kg i kocham go jak siebie ;)czy to znaczy że jak ja czytam że ma mokro i że jej chlupie już, to może być tam facet? tak, lubię takie turlanie :)jaki masz dziś 4 kolor paznokci?

Gość gość
360 kg to chyba czas na dietę dla niego. :( Nie uwierzysz In. Sześć paznokci mam o odcieniu cobalt (to taki dziwny niebieski ;) ) a cztery szare. Jesień. :( Obawiam się, że całkiem możliwe, że większość ludzi tu kłamie. Dlatego może chlupać gej, żonaty, emerytka lub super rozwiązła laska. 😭 ;) 4I.

Gość w potrzebie dzis
chciałbym żeby mi pochlupała super rozwiązła laska :(

Gość gość
Ja wierzę w takie coś natychmiastponieważ moja mała ma zawsze podwójne sznurowadło w dwóch kolorach przy każdym glankuz tym chlupaniem to nawet w realu różnie bywa, mi wczoraj M. powiedziała że zwariowałembo chciałem aby mi pochlupała w auciewięc dziś umówiłem się już na wszelki wypadek z S :)lubię cobalt i 6-kii 4-ki też. :p

Gość gość
A ja myślę, że chyba ktoś dziś oberwie "karnym ku=tasem". Taka potrzeba. 😴 (nie żebym była wulgarna, po prostu trzeba mnie nieraz ugłaskać, udomowić, przekonać 1001 razy,a potem po prostu rzucić na łóżko i zamknąć mi buzię - czymkolwiek :P) 4444 In, zaczynam się obawiać, że stałeś się rozwiązły na: - Będę brał cię! - Gdzie? - W aucie! - Mnie? - Cię! - Eee... - Ehe. Masakra. :D ;) 4I.

Gość gość
Mucha to prostytutka, sprzedaje swoje ciało na warszawskim Pigalaku

Gość gość
Imp, ja uważam że rozwiązłość każdego facetakażdegopowodują kobietyzbyt trudne do zaspokojenia, wtedy ten dostaje stresa i rozwiązłościi uważają że mineta w aucie nie jest zbyt higieniczna :oa rzucić na łóżko i zawiązać Ci oczy, przed wypełnieniem ust i ci/pki, albo i dóópkiufałabyś?

Gość Jędrek mędrek
A co jeśli rozwiązły facet jest gejem albo bisexem? 😴