Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ptaszek_w_klatce

Chłopak nie chce się oświdczyć

Polecane posty

Najpierw krótko nasza historia Jestesmy razem od 2,5 roku, od dwóch lat wynajmujemy wspólnie mieszkanie i super się nam razem mieszka. Jestesmy ze sobą na 100%, szczerzy, kochający się, jego rodzina mnie lubi i moja jego też. oboje mamy dobre prace, oszczędności i plany, mamy po 28 lat. mój brat jest o rok starszy, również 2,5 roku temu poznał swoją dziewczynę, teraz już zoną, dziś dowiedziałam się ze jest w ciązy i ja tez już chcę zawsze marzyłam, by urodzić dziecko przed 30, kilka razy napomkniałam o swoich marzeniach. Mój chłopak nawet pytał mnie, czy jakby mi się oświdczył to czy bym się zgodziła na ślub za granica tylko w gronie najblizszych. powiedziałam ze tak no i wczoraj wróciliśmy z romantycznej wycieczki z włoch. byłam prawie pewna, ze tam mi się oświadczy i nic! jest mi trochę przykro, bo chciałabym powoli zacząć zakładać rodzinę. Wiem też ze on nigdy nie był zwolennikiem małżenśtwa, nie widział w tym sensu, po co to formalizować. Kiedyś była nawet taka sytuacja ze on trafił do szpitala i potrzebował mnie na sali zabiegowej, ale w związku z tym ze nie jestem żoną to mnie wyprosili.

Gość gość
madry faceta oby mu twoje tzipsko świata nie przesłoniło i żeby nie zgłupiał i się nie oświadczał