Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeczytałem gdzieś ze sex może nie istnieć aż dla 30 % kobiet

Polecane posty

Gość gość
angle dziś Tylko uważaj z wanną :D. Można jej łatwo nogi połamać :(.

Gość gośćrita
A ja sobie życia bez seksu nie wyobraźam,ale...spotkanie mężczyzny, który zna się na rzeczy naprawdę nie jest proste. Mam 47 lat , spotkałam takich tylko dwóch.

Gość gość
Rescator555 dziś ...Tak jak napisalem, ciesze sie, ze mam placone za "piekne oczy"... x Mi nikt za dzisiejsze wieszanie szafki nie zapłaci :(. No chyba, że moja piękna ucieszy się :), gdy wróci w piątek z delegacji. Wtedy nagroda mnie nie minie :), choć z pewnością nie będą to pieniądze :).

Gość gość
gość dziś Nie myślałaś o poznaniu faceta, z podobnymi problemami ? Rodzina jest najważniejsza, ale czasami dobrze złapać od niej trochę oddechu :).

Gość gość
Rescator555 dziś Nie jestem teraz wykończony. Piszę tylko, że podczas wiercenia, składania i wieszania nie myślałem o seksie i nie miałem na niego ochoty.

Gość angle
Rescator555 dziś @ angle dziś i to prawda, że jak facet kobiety orgazmu nie nauczy, to może długo obywać się bez seksu, do czasu aż:<<< To jesli facet ma was uczyc orgazmu, jak dwiescie lat temu, to dlaczego domagacie sie roznouprawnienia? Pan i wladca da wam orgazm zapakowany w pudelku i obwiazany zlota wstazka. A potem wygoni do kuchni! ja długo nie miałam świadomości, że w ogóle mogę mieć orgazm, a całą kamasutrę przerobiłam z moim chłopakiem, więc chyba coś jest na rzeczy, i nikt mnie już niczego w tej kwestii uczyć nie musi, potrafię zrobić to sama w 5 minut jeśli mam ochotę, ale jeśli narzekacie na oziębłe kobiety, to miejcie świadomość, że macie w tym jakiś współudział prawie na pewno, często jest to nie do naprawienia jak kobieta się zrazi do seksu z wami, kobieta zadowolona nie rezygnuje z przyjemności i ją odwzajemnia, nikt normalny nie rezygnuje z tego, co przyjemne

Gość gość
To ja jestem w tych 70%, ale cóż, nie ma z kim. Jak tak dłużej będę sama to chyba się muszę przyzwyczaić do braku seksu bo jakieś jednorazowe przygody nigdy mnie nie interesowały. Albo mi libido całkiem wygasnie:/ Ale może i dobrze, bo jak nie mam z kim...

Gość gość
gość dziś No popatrz :D. A tu jest tylu chętnych :D, by Ci pomóc :D.

Gość gość
19:32 To nie takie proste bo nie umiem bez uczucia :/

Gość angle
Rescator555 dziś tak sobie dworuj, mam wrażenie, że masz osobiście jakiś problem z tym związany

Gość gość
angle dziś ... ja długo nie miałam świadomości, że w ogóle mogę mieć orgazm, a całą kamasutrę przerobiłam z moim chłopakiem, więc chyba coś jest na rzeczy, i nikt mnie już niczego w tej kwestii uczyć nie musi, potrafię zrobić to sama w 5 minut jeśli mam ochotę, ale jeśli narzekacie na oziębłe kobiety, to miejcie świadomość, że macie w tym jakiś współudział prawie na pewno... x Kiedyś spotykałem się z pewną dziewczyną i oboje czerpaliśmy sporą radość z seksu. Niestety, nie łączyło nas nic innego (a raczej dzieliło :( ). Dlatego rozstałem się z nią. Po jakimś roku, koleżanka nie mogła pojechać ze mną na opłaconą już wycieczkę. To wypadło dzień przed wyjazdem. Pomyślałem przypadkiem o tamtej, zadzwoniłem i pojechaliśmy razem. W nocy miałem ochotę na małe co nieco. Nie broniła mi, ale leżała jak kłoda. Czułem, że nie ma z tego żadnej przyjemności. Potem rozmawialiśmy o tym i przyznała, że w międzyczasie była z chłopakiem, który zupełnie nie znał się na rzeczy. Na szczęście udało mi się ją uleczyć :P.

Gość gość
gość dziś Przyjaźń, zaufanie i wzajemne pragnienie, to również są uczucia :).

Gość angle
czyli jednak mam rację, bez odbioru kolego

Gość gość
Rescator555 dziś ...To cos marnie przerabialiscie ta kamasutre ... x Widzę, że kamasutra, to dla Ciebie fetysz i biblia zarazem :P. Muszę Cię rozczarować. Sama ilość różnych ruchów, które można wykonać palcami w pochwie kobiety, jest kilka razy większa, od wszystkich opisanych w kamasutrze układów. Zapewniam Cię, że to gdzie i z jaką siłą oraz częstotliwością naciskasz, ma ogromne znaczenie. To rzeczywiście przypomina grę na pianinie :). A kobieta nie składa się tylko z pochwy :).

Gość gość
19:45 Wzajemne pragnienie istnieje z miłością a nie z uczuciem przyjaźni. Przyjaźń może istnieć bez miłości, a wtedy nie ma wzajemnego pragnienia.

Gość gość
gość dziś Życie nie jest czarno/białe :). A miłość nie musi dotyczyć wyłącznie jednego człowieka. W końcu mamy też w sobie miłość do rodziców, miłość do dzieci itp. :). Twoja miłość do męża również nie jest już taka sama, jak była dawniej. W tej "platonicznej" sytuacji, bardziej przypomina przyjaźń lub miłość rodzicielską. Nikt nie zabrania Ci go kochać. Możesz jednak pokochać kogoś, kto jest w podobnej sytuacji do Twojej i również nie może związać się z Tobą w sposób małżeński, choć może być z Tobą przez długie lata. Dla mężczyzn też liczy się dom, rodzina i miłość do kobiety, która z jakiś powodów, nie uprawia z nim seksu. Nie namawiam Cię do niczego, bo sam obecnie nie jestem sam. Jakiś czas temu, bardzo odpowiadałaby mi sytuacja stałego związku kobietą, która potrzebowałaby równocześnie mnie i swojej własnej rodziny. Miałem ku temu poważne powody. Dlatego wiem, że taki układ jest możliwy :).