Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeczytałem gdzieś ze sex może nie istnieć aż dla 30 % kobiet

Polecane posty

Gość gość

I ze nie ma to nic wspólnego z facetem z jakim ona jest. Czy to prawda? Czy są takie zimne kobiety.

Gość gość
Tak to prawda. Mam taką znajoma, wogole nie odczuwa popędu ale zakochać się chce.

Gość gość
30% kobiet to babcie, co sie dziwisz.

Gość gość
Nie wierzę. Miłość opiera się na pociągu fizycznym, to jest chemia. Jak tego nie ma to raczej to co jest można podciągnąć pod przyjaźń, dobre koleżeństwo, ale nie ma co się oszukiwać, że to większe uczucie.

Gość gość
Widocznie te 30% nie spotkało dotąd mężczyzny, który potrafiłby zaspokoić ich potrzeby ;). Smutna prawda jest taka, że większość mężczyzn, nie ma zielonego pojęcia, o seksualnych potrzebach kobiety i wcale nie ma zamiaru, tej "wiedzy tajemnej" :D zgłębiać. Myślą, że kobieta powinna być zadowolona, bo jemu stoi i przez 5 minut macha nad nią tyłkiem (choć zdarzają się nawet dwuminutowcy :P).

Gość gość
Rescator555 dziś Z mojego skromnego ;) doświadczenia wynika, że kobieta staje się zimną kłodą, przy "dupowatym" mężczyźnie :P. Nie chodzi tu o samą potencję, bo kobietę można nawet małym palcem zaspokoić :D, ale o umiejętność użycia tego palca :D. Każda kobieta jest inna i każdą trzeba poznawać od nowa. Każda reaguje na inne pieszczoty. Oczywiście są pewne kanony postępowania, które podnieca większość kobiet, ale zawsze trzeba to postępowanie, dostosować do konkretnego "modelu" :D, a nawet konkretnej chwili :). Ta sama kobieta, może w pewnych okolicznościach, uznawać tylko delikatny seks, a w innych, z przyjemnością zostanie zdominowana i brutalnie wykorzystana (oczywiście przez swojego faceta). Masz rację, że kobiety oziębłe same nie potrafią zaspokoić swoich potrzeb. To odkryto już dawno :). Mężczyzna doświadcza orgazmu przy każdym wytrysku, a kobieta musi się orgazmu NAUCZYĆ. Jeżeli nauczysz tego kobietę, to będzie dla Ciebie gorącym, zawsze chętnym :D towarem, a jeśli o nią nie zadbasz, to będzie zimną kłodą, pilnującą porządku w mieszkaniu :P. Niestety nie każdy ma zdolnośc***edagogiczne, więc część kobiet, nigdy się własnego ciała nie nauczy :(.

Gość gość
Nie o tym bylvten artykuł. Gdyby facet był do niczego to popęd nadal by pozostał tylko skierowała by go do kogoś innego. To ze ktoś nie ymie gotować nie znaczy ze nie chce mi się jeść. Poprostu zmieniam kucharza. W artykule było napisane wprost ze sa zestresowane, zmęczone i brak im czasu dlatego nie myślą o seksie. Zanika popęd. I to mnie zdziwiło. Ja nie wiem jakbym był zmęczony to o wypachniony myślę zawsze. )))

Gość gość
Wypachniony = d**eczkach

Gość gość
mi sie wydaje, ze te 30 procent kobiet, to raczej kobiety, ktore sa matkami, uwalone w pieluchach, lub nawet matkami starszych dzieci, gdzie po pracy ona musi jeszcze posprzatac, ugotowac pozmywac... wowczas brak popedu wynika raczej ze zmeczenia

Gość gość
Możliwa jest ejakulacja bez orgazmu. Poczytaj w necie. Mi się jeden przyznał że mu się zdarzyło.

Gość gość
gość dziś ...Gdyby facet był do niczego to popęd nadal by pozostał tylko skierowała by go do kogoś innego... x Aby popęd powstał, kobieta musi TO polubić :D. x ...To ze ktoś nie ymie gotować nie znaczy ze nie chce mi się jeść... x Daję Ci słowo honoru, że mieszkając kiedyś z panią, która tragicznie gotowała, zacząłem się dobrowolnie ;) odchudzać :(. x ...W artykule było napisane wprost ze sa zestresowane, zmęczone i brak im czasu dlatego nie myślą o seksie. Zanika popęd. I to mnie zdziwiło. Ja nie wiem jakbym był zmęczony to o wypachniony myślę zawsze. )))... x Bo Ty DZIECKO, nigdy jeszcze nie byłeś naprawdę zmęczony :D. Zapewniam Cię, że nawet facet, który w normalnych warunkach potrzebuje seksu, przynajmniej dwa razy dziennie, może być tak wykończony, że zupełnie o nim zapomina :(. Poza tym prawdziwy seks różni się od tego, co Ty robisz własną ręką :P i wymaga więcej czasu, oraz energii :). Kobieta ma inne potrzeby seksualne od mężczyzny, dlatego w określonych warunkach (niekorzystnych), może swój popęd "unieszkodliwić".

Gość Adam nastroszony
zara ja ciebie unieszkodliwe jednym ciosem miendzy oczy do garow k****o !

Gość gość
Czyli wychodzi ze lepiej być facetem. Trzeba być kompletna idiotka żeby pracować ponad sily. Poza tym Dziecko ma już blisko 40.

Gość gość
gość dziś Po co mam czytać skoro wiem :) ? Możliwy jest nawet męski orgazm bez ejakulacji (przynajmniej widocznej). Mężczyzna może też mieć wytrysk, orgazm i nadal pełne ukrwienie, pozwalające mu dalej kochać się ze swoją kobietą :). To nie jest wiedza tajemna. Nie zmienia to faktu, że kobieta musi się (często) nauczyć orgazmu i potrafi obejść się bez niego.

Gość gość
gość dziś ...Czyli wychodzi ze lepiej być facetem... x W temacie czerpania satysfakcji z seksu :D, jak najbardziej :D. x ...Trzeba być kompletna idiotka żeby pracować ponad sily... x Powiedz to swojej matce i sporej części polskich kobiet. To, że Ty nie zauważasz ich pracy i wysiłku, nie oznacza, że one nie istnieją :(. x ...Poza tym Dziecko ma już blisko 40... x W takim razie - współczuję :(.

Gość gość
A ja powiem tyak mam popęd jakis tam ale umiarkowany,.po 2giew wiem ze nie spotkam odpowiedniego mezczyzny jak juz to bede z kims z rozsadku bez uczuc wiec seks mi z takim facetem nie jest potrzebny.Jestem z kims ale uczucia juz dawno wygaslo i nie wyobrazam sobie seksu z nim wole byc bez seksu niz uprawiac go z byle kim :O I nie chodzi o vkase bo jwest biedny i w ogoloe mnie nie pociaga :O Ale przez moje defekty wiem ze inego facet nie znajde.

Gość gość
Rescator555 dziś ...Zartujesz. Facet mialby byc tak zmeczony, zeby nie mial ochoty na seks ?... x Tak :). x PRAWDZIWY facet, żyjący w REALNYM ŚWIECIE, a nie na damskim portalu :P, bywa czasami tak zmęczony, że nie jest w stanie odbyć stosunku, a nawet nie myśli o seksie.

Gość gość
Ależ zauważam i cały czas mnie to dziwi. Po co na własne życzenie mieć takie życie.

Gość gość
Ja zawsze mam chec. Nie raz ciało odmawia posłuszeństwa i zasypiam ale chęci są zawsze.

Gość gość
gość dziś Po pierwsze, to nie do końca ich wybór, a po drugie część kobiet się w ten sposób samorealizuje. Bez tego ciągłego zabiegania o rodzinę, czułoby się dużo gorzej. Zresztą jest naukowo udowodnione, że niespełnione seksualnie kobiety rzucają się w wir pracy (także zawodowej), by o swoim niespełnieniu zapomnieć. To dlatego stare panny mają takie wysprzątane na błysk mieszkania :P.

Gość gość
Rescator555 dziś Praca i związany z nią stres. Można wtedy zapomnieć o seksie nawet na kilka dni. Nie rozumiem Twojego pytania. Jeżeli czymś zajmuję się, to skupiam na tym swoją uwagę. Gdy wiercę dziurę w ścianie, to nie myślę, że młotek udarowy wibruje niczym wibrator. Gdy do wywierconej dziury wkładam koszulkę kołka, to nie przyrównuję jej do prezerwatywy. Gdy wieszam szafkę, to nie myślę wtedy o praktykach BDSM. Współczuję Ci, jeżeli Tobie wszystko kojarzy się z seksem :D. Ja jestem zaspokojony, przez swoją panią, więc nie czuję ciągle głodu :P.

Gość angle
kiepski może nie istnieć, dobrego nigdy dosyć

Gość angle
i to prawda, że jak facet kobiety orgazmu nie nauczy, to może długo obywać się bez seksu, do czasu aż: 1) sama się nauczy orgazmu przy masturbacji (raczej nie za pierwszym razem, więc jest ryzyko, że za wcześnie się zniechęci i przestanie próbować) 2) nauczy się orgazmu z innym mężczyzną może być też tak, że jeśli się go nie nauczy sama, ani nie pozna odpowiedniego faceta, to będzie uważała, że orgazm to jakiś mit (sama tak miałam, na szczęście już nie), nawet do końca życia dobry kochanek to facet, z którym jak wejdziesz do łóżka to nie masz ochoty z niego wyjść

Gość gość
angle dziś ... dobry kochanek to facet, z którym jak wejdziesz do łóżka to nie masz ochoty z niego wyjść... x Dlatego duże, wygodne łóżko, to najważniejszy mebel w domu :D.

Gość angle
fajny stół też bywa przydatny ;)

Gość semir
Ja tek mam. Seks dla mnie nie istnieje, ale chciałabym się zakochać. Wiem, że żaden facet na coś takiego nie pójdzie, więc trzymam się od nich z daleka. Orgazmy mam sama ze sobą, sam akt seksualny mnie po prostu brzydzi i tyle.

Gość gość
Rescator555 dziś ... Ani nie pisalem o moich skojarzeniach, wiec daruj sobie zmyslenia na ten temat... x Ochota na seks rodzi się w... mózgu :), dlatego, by ją poczuć, musisz o seksie pomyśleć :D. Gdy mam konkretną robotę, to myślę o niej, a nie o seksie. Czasami po jej zakończeniu, nie potrafię nawet trafić kubkiem herbaty do ust, więc to jest zupełnie normalne, że o łóżku myślę wtedy wyłącznie w kategorii, jego wygody :P.

Gość gość
Dla mnie nie istnieje Maz po kilkunastu latach przestal odczuwac do mnie pociąg Przez ostatnie 2 lata kochal sie ze mna 3 razy Wiec seks dla mnie nie istnieje, bo zdrade wykluczam Byky rozmowy, moje prosby, placze Nic to nie dalo A nie odejdę przecirz z tak głupiego powodu

Gość gość
Jestem kobieta mam 30 lat dla mnie sex moze nie istniec.. Zerowe prWie potrzeby Msm szcz.bo maz mieszka zagranica i jest git. Gorzej jak przyjedzie.po upiciu ze 2 razy na miesiac..tak zero pociagu Jezt mi z***biscie on sie przyzwyczail