Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety są pod presją strachu byciu starą panną

Polecane posty

Gość gość

Przecież faceci i tak sie ogladają za innymi po slubie zdradzają itd.Po co żenic sie na przumus z pierwszym lepszym a potem cierpiec?Nie lepiej byc samą?Kazde malzenstwo w tych czasach się rozpadnie.

Gość gość
kobiety są piętnowane przez społeczeństwo jak nie mają męża nie są brane poważnie i to nie chodzi tylko o męża ale i chłopaka ja jakoś nigdy nie miałam nikogo bo się nigdy nie zakochałam było kilku co za mną latało ale mi nie pasowali albo brzydcy albo typowe buraki tak czy siak moja kuzynka młodsza o 3lata w wieku 14 lat na dybała sobie chłopaka a raczej faceta bo stary był jak na nią miał dwadzieścia parę lat miał się nawet chajtać ze swoją narzeczoną a kuzynka tak latała za nim że jej odbiła dla mnie to trochę patologią trąciło no ale potem wyszła za niego za mąż mają dzieciaka z patologicznym imieniem dość popularnym typowa rodzinka ale do czego zmierzam ja do dziś jestem traktowana przez rodzinę jako wielkie bobo a ona zawsze jak dojrzała osoba ale co to za dojrzałość z jej strony że ją swędziało za bardzo??? takie stereotypowe myślenie

Gość gość
Faceci i tak kochają kobiete poki jest piekna i szczupla bo ciazy jak troche przytyje i nie umie schyudnąc to facet przestaje kocghac tyle warta ich miłosc :D Albo jak dziecko urodzi sie chopre to natychmiast zostawiają te poartnerki same :D Tyle faceci wiedzą o miłosci