Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomocdlamariusza

OSOBISTY WLASNY APEL

Polecane posty

Witam Serdecznie wszystkich i blagam was z calego serca o podarownie dla mnie zywnosci ktora mi sie nie zepsuje bo nie posiadam lodowki oraz odzieszy i Obuwia mam nr 44 dla mnie za co z calego serca bardzo wszystkim dziekuje i prosze przeczytajcie cala moja wlasna prozbe jest Tutaj cala moja wlasna prozba do przeczytania i dziekuje za kazda pomoc www.proszeprzeczytaj.webnode.com Tu reportaz o mnie w t v p 1 youtu.be/Pmy9mgq4g0I DZIEKUJE ZA KAZDA POMOC I PRZECZYTANIE MEJ PROZBY POZDRAWIAM WSZYSTKICH MARIUSZ.... LISTA MEDALISTÓW kat babighton niepelnosprawni.pl/ledge/x/3672 muj mejl odpisze jak bede w swietlicy srodowiskowej pomocdlamariusza@gmail.Com moje dane adresowe mariusz kaczmarek ul. W ę g i e r s k a 6 m 28 0 2-3 1 9 warszawa

Gość gość
a jepane tv showmeny nie mogą sie z tobą podzielić w zamian za nakręcanie oglądalności i wpływyz reklam nie mówiąc o abonamencie rtv? jak ci ludzie zaczną pomagać to pejsiaste media zara zrobią z tego cyrk. podczepi sie pod to kilka firm i fundacji itd. ja moge pomóc tobie bo tym skooorfiałym cwaniaczkom pomoc jest niepotrzebna

Gość gość
nie widzisz ironi w tym, że wydali cięzkie tysiące na nakręcenie reportażu o tym jaki jesteś potrzebujący zamiast przeznaczyć mała cząstkę z tego na jakąs pomoc dla ciebie? chociazby taka która umożliwi ci sammodzielne funkcjonowanie? wykorzystują cię.

Gość gość
pryjechali do ciebie furami ze sprzętem za miliony każdy z wypłatą 10 razy większą niż twoja renta czy zapomoga i nadzieją na jeszcze większą jednorazową premię, żeby filmowac jak sie męczyszi błagasz o pomoc. może nawet kóyś z nich wielkopańsko wcisnał ci stówke w kieszeń. i co? jak ci pomoge to komu będziesz publicznie dziękował? tym cynicznym kooorfom nazywajacym sie diennikarzami? któzy są po to żeby rejestrować a nie mieszać sie w rozwój wydarzeń? piertole to

Gość gość
płacisz abonament rtv? "abonament" kooorfa. po co? zeby sobie obejrzeć w tv swoją wygłodniała gębe? zmartwie cie ale ludzie wolą płacic ten "abonament" i oglądać jak zdychasz niż ci pomóc

Gość gość
wybulą tv publicznej (taka analogia do domu publicznego) abonament pod groźbą nalotu komornika i odsiadki i będa ci współczuli niektórzy nawet sie ucieszą że im sie lepiej powodzi jeszcze inni powiedzą e jeseś słaby i musisz umrzec kilka osób głównie biednych podzieli sie z tobą tym co ma a najwięcej zyskja na tym twoi łaskawcy czyli komuchy z telewizji szantażujące polaków odcięciem od cotygodniowych megahitów z końca dwudziesego wieku

Gość gość
czym mam ci to wysłąć? kurierem pocztą? dostałes jakieś sugestie co do kwestii realizatora transportu jednego bochenka chleba za kase która na ciebie wpłacą? nikt ci nie pomoze a jak ci pomoże to cie opiertolą z tej kasy po drodze. zrozum że ci ludzie nie pomagają nikomu innemu oprócz siebie bez skróupółów opiertolą umierającego z zimna niemowlaka z ubrań itd. nie licz na ich pomoc. nie zwracaj sie do nich o nią.

Gość gość
nie kooorfa nie pomoge mu ten sposób. niech ładuje dooope w pociąg i po drodze nauczy sie czegoś pozytecznego o go moge najwyżej zrobić wspólnikiem

Gość gość
jak umie analizować statystyki sportowe i wyciągać z nich wnioski to mi sie przyda

Gość gość
a jak wie jak wyglada swiat zawodó sportowych od środka albo ma jakies kontakty z klubami abo działaczami to może mu sie nawet z korzyścia dla nieełnosprawnych wypracuje jakąś metode. jak dobrze pojdzie to to zostanie szefem działu sportowego w byłej tvp 1 albo szefem totalizatora czy coś w ten deseń.ja nie będę karmił komuchów którzy zwietrzyli interes w głodzeniu potrzebującego

Gość gość
czyli tak. podstawy kombinatoryki i rachunku prawdopodobieństwa umiejetnośc klikania w klawiaure (widze, że posiada) troche samozaparcia i warunek najważniejszy: alergia na czerwone ścierwo

Gość gość
w zasadzzie sam sie ego ucze plus programmowanie i jasny umysł także moge sie podzielić żarciem a nawet zająć dorabianiem pomocniczym o ile zrealizuje za mnie to czego nie będą mógł zrealizowac ja z powodu zdobywania środków

Gość gość
Mariusz czy ten adres co podales to Twój prywatny? Jak tak to odpisz to wy$le Ci jedzenie i środki czystości.

Gość gość
zakłady sportowe z pulą dla wsparcia sportu wśród niepełnosprawnych itd. możliwości jest wiele ale nie ma wśród nich stękania do telewizyjnych wypierdów o pomoc.

Gość gość
tak wyslij mu tylko nie zapomnij podac na kafe marki produktu i fundatorów. już sie zaczyna

Gość gość
tto ja waclaw jarząbek. wysłałem potrzebującemu tanią żywność z tesco i paste do zębów colgete bez fluoru

Gość gość
transport wielkodusznie zrelaiowano dzięki firmie "www.ekspresowe.przesyłki .tramwajowe. sp. zoo "

Gość gość
ale jak wolisz mariusz. możesz zagryzać czerswym chlebem albo wyjśc na swoje. powodzenia

Gość gość
osobiście doradzłbym ci trzymanie sie od tego kondoniarstwa z daleka bo cie prędzej czy później wydoopcą aczkolwiek rozumiem, ze możesz być głodny. dobra coś ci wyśle niestety bea to produkty nie firmowane, że tak powiem.. nie wie czy to cie też interesuje

Gość gość
17:23 prywatnie chce wysłać człowieku. Obudź sie.

Gość gość
no to kooorfa wyślij myślisz, że ktoś se tego nie odpisze od podatku czy jak? to ty sie kooorfa obudź myslisz, że go promują w tv z dobroci serca? jak mu skapnie jedna milionowa z całości zyskó z akcji to bedzie dobrze

Gość gość
co ty kooorfa rozumu nie masz? myślisz, że sam wpadł na ten pomysł o suchy prowiant? kooorfa prezesa jedynki nie sac na ufundowanie lodówki turysycznej? ssuchy prowiant to ciągła potrzeba dostaw żyności. jak cos wymaga ciagłych dostaw to trzeba ciągle obsługiwać transport a z czasem ewidencje, wolonatariuszy i innych pomyleńców. obudziełś sie juz czy jeszcze nie?

Gość gość
to ślij.przyklej se kooorfa rugające plastikowe serce na czole któe też ktoś musi wyprodukować i slij bo mariusz korfa nie ma lodówki

Gość gość
takie debile jak ty sie same robią czy ktoś ich produkuje?

Gość gość
może mu kooorfa lepiej wyślij lodówke na początek? nie wpadłeś na to? ja piertole jak mnie to nie dziwi....

Gość gość
jak mu wyślez lodówke to sie pge ucieszy i może cie zrobią głównym darczyńcą na lokalne slumsy. chociaż pewnie pge ma wyjepane na taką drobnice co mnie nie dziwi bo tam komuchów dostatek i sie oduczyli myśleć perspektywicznie bo po c***j?

Gość gość
Po pierwsze jestem kobietą i wyślę mu żywność i środki czystości tylko muszę mieć pewnośc ze to jego adres prywatny P.s.nie chcesz pomóc to nie zniechęcaj innych. Jesteś zdrowy to sie ciesz.

Gość gość
i co pewnie mam to jeszcze wysłac fabrycznie zapakowane razem z rachunkiem? droga wolna. slij ile wlezie. prowiantuj mariusza byle niczym otwartym co sie może zepsuć bo nie ma lodówki

Gość gość
nikomu nie pomagasz . za zyski z transportu firmy przesyłkowe napiertolą se sto ciężarówek chłodni a mariusz nadal nie będzie miał lodówki. bo kooorfa nie może jej mieć

Gość gość
serio? i co reporteży jedynki nie wiedzą co robi pan mariusz? no popatrz jacy oni naiwni:D skoncz piertolic in, że to jednoosobowa akcja ok? frajerów to se szukaj przed telewizorami