Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomocdlamariusza

OSOBISTY WLASNY APEL

Polecane posty

Gość gość
już widzę jak imprezuje i ćpa człowiek z porażeniem mózgowym :D🖐️ ić stond pedale :D🖐️

Gość gość
docierają do sekretów politycznych infiltrują przestępcze podziemie zatrudniają setki wróżów, wiedzą jaka będzie pogoda a nie wiedzą że pan mariusz hula wymieniac chlebek na dopalacze?:D skońćz piertolić

Gość gość
Przecież na jego stronie są zdjęcia zaświadczeń dokumentujące chorobę.

Gość gość
chociaż oczywiście taka wersja byłaby pomocna we wpiertoleniu sie w interes kiedy już sie to opłaci a póki co trzeba go mało kosztownie i po cichu kontrolować i wspierać. nie in. nie ze mną te numery. znam takich ludzi lepiej niż oni sami sie znaja. sam nie wiem skąd ale taki jest fakt i mówie ci, że to ograny numer

Gość gość
paru urzędasów żeby przypilnowąc dobra mariusza najlepiej wyznac zonych przez sąd kiedy sie okaże że ma oprócz tego problemy z nałogiem. to jest koorfa potencjalna zyła złota a n=oni wiedzą jak sie zabrać za jego wydobywanie.

Gość gość
no dobrze to mi wyjaśnij dlaczego tv go promuje i skończ już sie jąkać bo dojde do wniosku, że sam jesteś niepłnosprawny

Gość gość
pomijając homoseksualizm :)

Gość gość
jaką pensje. jak masz pensje to ci połowe zapiertolą na szczytne cele. jeszcze mnie nie popiertoliło nie chce żadnych pensji. zgiń przepadnij.....

Gość gość
wole działalność dobroczynną któą można sobie odpisać od podatku np już nie wspominając o darmowej reklamie i wsparciu instytucjii państwa, prymitywnych wałach ala "na stłuczke" i innych zyskownych poważnych przedsiiewzięciach. jeste człowiekiem interesu i mnie pensje nie interesują choćby i cztery na raz:)

Gość gość
bo posiadłem magiczną moc dodawania do czterech:)

Gość gość
i dzielenia przez dwa. trwało to długo umęczyłem sie niczym bohater amerykańskiego kickboksera ale ostatecznie zostałem mistrzem mentalnej sztuki dodawania na palcach:)

Gość gość
też ci to radze połowa z zysków za twoja prace jest prrzeznaczona na ziekszani kosztów wojej egzystencji to ci ta połowa która zostaje nie wystarczy do przeżycia:)

Gość gość
ale odbiegliśmy od tematu. pytanie brzmi jak pomóc mariuszowi, którego nałóg najwidoczniej nie przeszkadza prezesowi tvp promować go jako potrzebującego? ja wiem, że uzaleznionyy potrebuj***ardziej niż inni ale akurat nie chleba. może prezes sam lubi zajepać sie dopalaczami?

Gość gość
słuchaj in nie wie jak wy cierpiący na zboczenie sie zwracacie do siebie nawzajem ale ja nie gadam tylko cie oświecam.

Gość gość
powinienes to docenić bo mówie samą prawde tylko prawde i wyłącznie prawde chociaż czasem koloryzuje dla zwiekszenia siły przekazu:) zatem a) nie gadaj do mnie że gadam bo gady są zmiennocieplne a ja nie. b) nie odgadałeś mi na zadane grzecznie pytanie za to stwierdzileś ze nie musisz mi nic tłumaczyc jakby cie prosił o tłumaczenie czegokolwiek

Gość gość
ja to wszysko doskonale rozumiem w przeciwieństwie do ciebie ewentualnie ty to reż rozumiesz tylko nie bardzo ci zależy z jakichś powodów aby to zrozumieli inni

Gość gość
powiem ci jaka jest procedura w takich przypadkach: najpierw wysyła sie "niezależnych" postronnych dyskuantow zeby swoim obiektywnym spojrzeniam zaciemnili sytuacje. potem sie komptroituje oświecającego, zastrasza go albo przekupuje a na końcu sie go wsadza albo zabija. jakie ty masz zadanie?:)

Gość gość
chociaż mi to akurat bez róznicy bo jak pisałem jestem stałocieplny i musze sie ciągle podgrzewać:)

Gość gość
Ja od razu wyczułam przekręt jak wyczytałam, że niby 3 telefony wziął na abonamet ktoś go pobił tele ukradł i teraz komornik ściaga mu z renty.sam sprzedał i przećpał oszust jeden i myślał,że mu sie upiecze

Gość gość
"37%" xxx widze, że musisz jeszcze długo sie uczyc:D

Gość gość
co prawda wypadłem z obiegu w kwestii składania danin ale 37% to jest chyba składka emerytalna i choroboa jak również ubezpieczenie. a co z podatkiem dochodowym co z akcyzami? co z inflacją, któa jest ukrytym podatkiem? co z milionem róznych innych opłat w tym na działalnośc instytucji państwowych któe sa utrzymywane z podatków? moge tak do rana. wiesz ile ci zostje in? może z 5 %:D a i to jest optymisycze założenie

Gość gość
skoro kikka procent elity która nic nie robi zyskuje ponad 90 % ze wspólnej działalnści to jakim cudem ci wyszło, że zabieraja ci 63% mozesz mi to opisac jakims równaniem?