Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nic nie muszę!

Polecane posty

Gość gość

Jestem w związku od kilku lat,nie układało się,kryzys był.Poznałam ostatnio faceta 44 letniego( ja mam 27 lat) no i gadaliśmy ze sobą,powysyłałam mu mnóstwo fot(w tym nie powiem jakich)Ale NiE BYŁO między nami seksu.Nasza znajomość trwa od czerwca.No i ten facet,którego poznałam chce mnie mieć na zawsze a ja z nim nie chcę być na stałe.Muszę z nim kontakt mieć,bo boję się ,że mi r*li związek obecny.Jak się uwolnić od niego,bo mam prawo.A on używa pewien rodzaj szantażu.

Gość gość
czy facet panna bedzie dobrze wspolgral z pania byk? bo to 2 ziemskie znaki i zastanawiam sie czy sie nie zanudza wspolnie...

Gość gość
Okazuje się, że jednak musisz. Zdradziłaś emocjonalnie obecnego więc tamten Cię szantażuje tymi gołymi fotkami. Powiedz obecnemu jak się spawy mają, tak jak tu napisałaś i niech on rozsądzi czy warto być z Tobą czy nie. Wtedy nie będziesz nic musiała. Powodzenia.

Gość gość
co sadzisz o mezczyznie spod znaku panny?

Gość gość
Sądzę, że horoskopy to zwodzenie naiwnych. Bajeczka dla dużych dzieci. I niestety demony za tym stoją.

Gość gość
nie wiem, ale moj wujek jest spod panny - okropne pijaczysko i madralinski.

Gość gość
Nie chcę nic pisać,ale horoskopy nie były wątkiem przewodniczącym w moim temacie.Bez urazy....

Gość gość
16.53- nie mogę powiedzieć,bo mój obecny to furiat.Tym razem miałby rację,ale trupów nie chcę.Nawet nie chcę,żeby tamtemu gościowi coś się stało.Nie chcę do tragedii doprowadzić.