Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wszystko ok czy mam sie martwic

Polecane posty

Gość gość

W niedziele test wkoncu po roku czasu pokazal ze jeestem w ciazy rok temu we wrzesniu poronilam wczesna ciaze tz biochemiczna teraz od prawie tygodnia bolal mnie brzuch na okres wiec myslalam ze.go dostane ale nie dostalam wczoraj beta 307 jutro powtorka wiem kiedy zaszalam w ciaze i uwazam ze ciiaza ma 3 tygodnie wedlug okesu 4 tyg i 2 dni tak wiec nadal odczuwam lekkie pobolewanie. Jaak na okres klucie jak by w jajnikach i ciagniecie. Czy mam sie martwic ciaza za mloda zeby isc do ginekologa rok temu tez byla mloda i nic mi nie pomogli bo nie bylo jej widac jeszcze na usg nie sa to bole mocne jak wtedy co poronilam sa do zniesienia sa lekkie ale mnie matrwia do tego bol i tkliwosc piersi zmeczenie

Gość gość
To sa normalne objawy, speawdz przyrost bety i nie martw sie na zapas:)

Gość gość
Lekarze na tym etapie nie pomogą. Betę masz wysoką więc powinno być dobrze. Możesz sprawdzić przyrost bety, aleja bym na spokojnie poszła do ginekologa ok 7tc, żeby było coś widać. Ciąże biochemiczne to nawet 30-50%, nie martw się.

Gość gość
Mozesz brac tez nospe i jakis magnez np Magnezin 500. Dzialaja rozkurczowo, ja mialam okropne bole brzucha na poczatku ciazy przez rozciaganie macicy i bralam te leki z polecenia lekarza. Nie zaszkodza a moga pomoc.

Gość gość
Ja pamiętam że na usg dopochowe było u mnie widać 3 tygodniową ciążę to znaczy pęcherzyk za dwa tygodnie czyli w 5 tygodniu też było widać ale pęcherzyk zmienił się już w mały orzeszek fistaszek ;) bo tak te moje maleństwo w 5 tygodniu wyglądało ;)

Gość gość
Myślę ze bedzie ok. Takie bóle są normalne i można brać nospe jeśli na Ciebie działa. Wszystkiego dobrego 🌼

Gość gość
Autorko ja zaszłam w ciążę w ubiegłym roku w sierpniu. Miałam bóle brzucha jak na okres. Zakładałam co rano podpaski bo myślałam że zaraz zacznę krwawić. Ból minął mi w 5-6 Tc, w 6tc plamiłam trochę. Bałam się że porobię. Wszystko się dobrze skończyło synek właśnie ma 5 miesięcy i podjada przez sen cysia. Będzie dobrze powodzenia.

Gość gość
Aha też dowiedziałam się o ciąży w niedzielę.

Gość gość
Dziekuje.wszysstkim za odpowiedz i wsparcie :) dIsiaj beta po 48 godzinach 766 a poczatkowa 307 czyli ladnie rosnie chyba. No nic ginekolog kazal sie pokazac mi za tydzien wiec pojde za tydzien jeszcze raz dziekujee teraz mniej sie denerwuje :)